Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Kunststof koffer

U vindt bij ons een breed aanbod aan kunststof koffers. Naast de diverse mogelijkheden die we met onze huismerk (E-line en RAKO) kunststof koffers hebben, bevat ons portfolio ook heavy duty outdoor koffers, maatwerk flight cases en representatieve showcases.

Euronorm kunststof koffers

Door onze huismerk kunststof bakken te voorzien van een koffergreep en een deksel ontstaat een kunststof stapelbare koffer. De plastic koffer kan eenvoudig worden vergrendeld en geopend dankzij de gepatenteerde snapsluitingen.

De koffers zijn onderling stapelbaar en tot honderden kilo's belastbaar. Kunststof koffers zijn sterk en gaan een levenlang mee, hierdoor zijn ze een duurzame verpakking voor uw producten.

De sterke en praktische koffers worden gebruikt in allerlei branches en bedrijven, van het interne transport in ziekenhuizen tot de opslag van gereedschappen in bedrijfswagens.

Specificaties E-line recycle koffers

  • 100% Gerecycled kunststof (regeneraat)
  • Licht van gewicht
  • Gemakkelijk te dragen aan de handgreep
  • Gladde oppervlak is goed te reinigen
  • Stabiel stapelbaar met en zonder deksel
  • Standaard met scharnierversteviging
  • Geschikt voor europallet dankzij euronorm afmeting
  • Bedrukking en/of bestickering mogelijk
  • Te voorzien van bijpassende schuiminterieurs, inzetbakken, labeldragers, etikethouders en verzegeling
  • Download PDF

Bekijk de (staffel)prijzen en beschikbaarheid

e-line stapelkoffer

De verschillen tussen recycle en nieuw kunststof

De inhoud en het gebruik van de koffer is bepalend voor de materiaalkeuze. Doordat de E-line recycle koffers uit een mengsel van kunststofsnippers (regeneraat) bestaan, is dit materiaal niet geschikt voor open contact met voedingsmiddelen. Indien de koffer wordt gebruikt in een omgeving zoals in magazijnen en bij (inter)nationaal transport, dan raden wij een koffer van virgin materiaal aan. Nieuwe kunststof kan namelijk beter tegen een stootje dan hergebruikte kunststof, zodat virgin materiaal langer meegaat bij hardhandig gebruik.

Uitgebreid assortiment standaard accessoires voor koffers en kisten:

Vanwege de vele toepassingen waarvoor onze kunststof koffers en kunststof kisten gebruikt worden, hebben we een breed scala aan standaard accessoires opgebouwd.

Een versterkte deksel in combinatie met stalen scharnieren maakt E-Line bakken tot een ijzersterk product. Met een op maat gemaakt of standaard schuiminterieur maakt u eenvoudig een veilige beschermkoffer voor uw foto apparatuur, laptop of video camera's. Door de kunststof bakken met deksel waterdicht te maken, is de gevoelige apparatuur bovendien beschermd tegen regen, stof en zand.

Natuurlijk kunnen we uw kunststof bak met deksel voorzien van uw logo of leveren we er passende labeldragers en etikethouders bij. Door het personaliseren van de plastic koffers is het een ideale promotiekoffer voor de presentatie van uw product.

Waterdichte koffers

Voor het vervoeren van professionele en kostbare apparatuur is een beschermende transportverpakking onmisbaar. Deze waterdichte schokbestendige koffers bieden bescherming tegen extreme (weer)omstandigheden.

De IP67 certificering toont aan dat deze ip67 koffers waterdicht zijn en volledig stofvrij. De waterdichte koffers zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zijn schokbestendig.

De heavy duty koffer is standaard voorzien van een plukschuim interieur, die de inhoud zeer goed beschermd. Het plukschuim is een standaard voorgestanst schuiminterieur dat u eenvoudig kunt aanpassen naar de juiste afmeting van uw product en is ook beschikbaar voor de andere kunststof koffers.

waterdichte koffers

Kunststof flight cases

Het voordeel van kunststof plaatmateriaal zit hem in de verhouding gewicht – belastbaarheid. Bij een dikte van 15 mm zijn de platen belastbaar tot maar liefst 2 ton!

De kunststof flightcase wordt in eigen beheer speciaal voor u op maat gemaakt. Na inventarisatie van uw wensen en eisen, gaat onze R&D afdeling voor u aan de slag. Zodra u akkoord bent met het getekende ontwerp, werkt het team van de assemblageafdeling het ontwerp uit tot een compleet product.

demokoffer

Presentatie koffers

showcase

Kunststof presentatiekoffers of showcases zijn fraaie goedkope koffertjes die aan beide zijde te voorzien zijn van een fullcolour zeefdruk print of uw logo in reliëf voor een optimaal representatief resultaat. De binnenzijde kunnen we voorzien van diverse interieurs uit schuimmateriaal of vacuümgevormde inlays.

Kunststof koffers E-line

E-Line kunststof koffers zijn onze huismerk kunststof Euronorm koffers, scherp geprijsd en geschikt voor industrieel gebruik.

Kunststof koffers E-line

Water- en stofdichte koffers

Water- en stofdichte koffers verkrijgbaar in verschillende maten en met standaard of klantspecifiek schuiminterieur.

Water- en stofdichte koffers

ESD kunststof koffers

Alle koffers uit ons assortiment zijn in principe in ESD veilige uitvoering leverbaar, zodat de inhoud nooit beschadigende amperages te verduren krijgt.

ESD kunststof koffers

Speciale transportkoffers

Interieurs beschermen de inhoud tijdens opslag en transport en standaardiseren en ordenen de producten.

Speciale transportkoffers

ENGELS ontwikkelde in samenwerking met GARDENA de Sprinkler Demo Koffer.

Met de Sprinkler Demo Koffer is tot op de centimeter nauwkeurig de juiste positie in de tuin te bepalen. Klantgericht denken, een hoge kwaliteit en de nieuwste productietechnieken vormen de hoeksteen van het succes van zowel GARDENA als ENGELS.

de Sprinkler Demo Koffer
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.