Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Kunststof koffer

Engels levert kunststof koffers in alle standaard Euronorm maten en voor specifieke toepassingen, zoals bijvoorbeeld waterdichte koffers.

Standaard kunststof koffers

Engels kunststof koffers bestaan uit standaard kunststof bakken die worden voorzien van een koffergreep en een deksel met een gepatenteerde snapsluiting. Met deze toevoegingen onstaat een standaard lichtgewicht koffer. Daarnaast is een standaard kunststof koffer uit te breiden met diverse mogelijkheden. Daarbij kunt u denken aan een kofferinterieur met vakverdelingen of een kunststof koffer met schuim. Deze mogelijkheden kunnen gecombineerd worden tot de perfecte koffer voor iedere situatie. De koffers zijn onderling stapelbaar en tot honderden kilo's belastbaar.

E-Line kunststof koffers

Binnen ons huismerk E-Line kunnen natuurlijk de E-Line koffers niet ontbreken. De E-Line kunststof lichtgewicht koffer wordt vervaardigd uit een hoogwaardig gerecycle kunststof. De kwaliteit van deze grondstof is bepalend voor het uiteindelijke eindproduct. U herkent een E-Line kunststof koffer aan het Engels logo in de koffer, op het deksel en zelfs op de handgreep. De E-Line lichtgewicht koffer is geheel gemaakt uit kunststof en past daardoor in onze visie op duurzaamheid en duurzaam ondernemen. De gehele koffer kan na de levenscyclus gerecycled worden en daarna hergebruikt worden als grondstof. Natuurlijk zijn onze E-Line koffers uit te rusten met koffer interieurs. Vakverdelingen en een schuim interieur om ook deze kunststof koffer helemaal naar uw wensen aan te passen is.

kunststof koffer

Waterdichte koffers

Het summum onder het Engels kunststof koffer assortiment zijn de waterdichte koffers. Deze kunststof koffers bieden bescherming tegen extreme (weers)omstandigheden. De IP67 certificering toont aan dat deze koffers waterdicht zijn en volledig stofvrij. De tijd dat de koffers waterdicht zijn is 30 minuten op maximaal 1 meter diepte. De waterdichte koffers zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zijn schokbestendig. De toepassingen zijn heel divers, in de scheepvaart, de landmacht, luchtmacht en marine. Ook ook tijdens vissen, jagen en duiken. Allemaal ter bescherming van uw gevoelige apparatuur. Een koffer interieur, deze koffers zijn standaard voorzien van een blokschuim interieur, maakt dat de inhoud zeer goed beschermd is. Hert blokschuim is een standaard voorgestanst materiaal dat u eenvoudig kunt aanpassen naar de juiste afmeting van uw product.

ESD koffers

ESD veilige kunststof koffers geven statische electriciteit geen kans! ESD staat dan ook voor Electro Static Discharge ofwel elektrostatische ontlading. Alle koffers uit ons assortiment zijn in principe in ESD veilige uitvoering leverbaar, vaak uit voorraad. Hun weerstand is zodanig, dat elektriciteit geleidelijk word afgevoerd, zodat de inhoud nooit beschadigende amperages te verduren krijgt. Natuurlijk zijn ook deze ESD koffers uit te voeren met een kofferinterieur, zoals vakverdelingen of een schuiminterieur (antistatisch schuim).

Kortom, veel bedrijven en instellingen die veel onderweg zijn zoals politie, brandweer, monteurs, zzp-ers in de bouw etc. hebben behoefte aan een sterke duurzame lichtgewicht koffer. Met het Engels assortiment kunststof koffers is er altijd een versie om een veilig transport te garanderen. Met uw bedrijfslogo op deksel of bak heeft u een koffer met uitstraling in handen.

Kunststof koffers E-line

E-Line kunststof koffers zijn onze huismerk kunststof Euronorm koffers, scherp geprijsd en geschikt voor industrieel gebruik.

Kunststof koffers E-line

Water- en stofdichte koffers

Water- en stofdichte koffers verkrijgbaar in verschillende maten en met standaard of klantspecifiek schuiminterieur.

Water- en stofdichte koffers

ESD kunststof koffers

Alle koffers uit ons assortiment zijn in principe in ESD veilige uitvoering leverbaar, zodat de inhoud nooit beschadigende amperages te verduren krijgt.

ESD kunststof koffers

Speciale transportkoffers

Interieurs beschermen de inhoud tijdens opslag en transport en standaardiseren en ordenen de producten.

Speciale transportkoffers

ENGELS ontwikkelde in samenwerking met GARDENA de Sprinkler Demo Koffer.

Met de Sprinkler Demo Koffer is tot op de centimeter nauwkeurig de juiste positie in de tuin te bepalen. Klantgericht denken, een hoge kwaliteit en de nieuwste productietechnieken vormen de hoeksteen van het succes van zowel GARDENA als ENGELS.

de Sprinkler Demo Koffer
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.