Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Afvalinzameling

Op iedere werkplek ontstaat afval. Engels levert een gevarieerd aanbod aan vuilnisbakken, geschikt voor het scheiden van allerlei soorten afval. Engels is al enkele decennia bezig met afvalscheiding en heeft naast de standaard afvalstromen een breed programma verkregen voor het inzamelen van specifieke afvalstromen, zoals batterijen, klein huishoudelijke artikelen, tl-buizen en spaarlampen en klantspecifieke afvalstromen als frituurvet, folies, inkt.

Branchspecifieke afvalinzameling

Iedere branche heeft te maken met haar branche eigen reststoffen. Zo loont het voor drukkerijen om snijafval van hoogwaardig papier te recyclen (palletboxen met DIN opnamesysteem), in distributiecentra en bouwplaatsen waar veel verpakkingsmateriaal voorkomt, wordt folie - metaal - hout - karton apart gehouden, snackbars en andere horeca laten hun gebruikt frituurvet ophalen en in ziekenhuizen en praktijken heeft men weer te maken met medische reststoffen en discrete omgang met vertrouwelijke informatie. De lijst is eindeloos.

Zinvol afval scheiden stimuleert en rendeert

Met het scheiden en gestructureerd inzamelen van uw afval kunt u aanzienlijk in de kosten besparen. Onze jarenlange ervaring en kennis vindt u terug in onze producten om uw afvalstroom in goede banen te leiden

Ons gamma varieert van een papiermand met een inhoud van 32 liter tot een ondergrondse container van 5000 liter. Indien u in ons standaard gamma niet de gewenste oplossing terugvindt, staan wij u graag met raad en daad bij om een oplossing op maat uit te werken.

(Semi-)Ondergrondse inzameling

Tegenwoordig zien we niet graag dat inzamelaars (te) zwaar werk verrichten. De nadruk is verlegd van haal- naar brengsystemen. In 2005 introduceerde Engels mede daarom haar productlijnen ondergrondse en semi-ondergrondse afvalcontainers.

Diensten én producten

Engels levert zowel diensten als producten met betrekking tot minicontainers, boven- en (semi)ondergrondse containers. Onze dienstverlening bestaat uit een gevarieerd aanbod aan diensten (tot en met full service) voor de invoering en/of modernisering van boven- en ondergrondse afval-inzamelsystemen. Daarbij nemen we de productie, de gehele communicatie alsmede de automatisering voor onze rekening. Meer informatie vindt u in onze brochures over afvalinzameling en publieke inzamelmiddelen

Afvalinzameling

Op iedere werkplek ontstaat afval. Engels levert een gevarieerd aanbod aan vuilnisbakken, geschikt voor het scheiden van allerlei soorten afval.

Afvalinzameling

Recycling bedrijven

Engels levert aan verschillende inzamelaars de logistieke middelen voor de inzameling van allerlei types (speciaal) afval.

Afvalbedrijven

Facility management

Zinvol afval scheiden stimuleert en rendeert. Van het scheiden op kantoor tot zorgtehuizen? Engels heeft al vele klanten geholpen.

Facility management

Gemeentes/ overheid

Engels levert zowel producten als diensten met betrekking tot minicontainers, boven- en (semi)ondergrondse containers.

gemeentes/overheid

Engels levert zowel diensten als producten met betrekking tot minicontainers, boven- en (semi)ondergrondse containers.

Engels ontzorgt u bij het afval inzamelen. Hiervoor hebben wij een totaalconcept ontwikkeld.

Diensten afvalinzameling
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.