Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Beurzen

-

 • Empack Den Bosch 5-6 | 04 | 2023 Brabanthallen 's-Hertogenbosch

  Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux en vindt plaats op 5 & 6 april 2023 in Brabanthallen Den Bosch. In een dynamische en bewegende sector zoals die van de verpakkingstechnologie, loont het om de vinger aan de pols te houden en te weten welke trends, problemen en kansen actueel zijn. U bent van harte welkom op stand 1.A27 van Engels, waar wij aanwezig zijn met ons ervaren team om u te adviseren en informeren over alle mogelijkheden en toepassingen van onze producten voor binnen uw bedrijf.

  Openingstijden
  Woensdag 5 april van 10:00 – 17:00 uur
  Donderdag 6 april van 10:00 – 17:00 uur


  Lees verder »
 • Soins & Santé 8-9 | 02 | 2023 Namur Expo

  Kom op 8 & 9 februari naar Namur Expo, dé vakbeurs voor medische en paramedische sector. Twee dagen vol opleidingen, ontdekkingen en netwerkmogelijkheden voor professionals uit de zorg- en gezondheidssector.   U bent van harte welkom op stand 113 van Engels, waar wij aanwezig zijn met ons ervaren team om u te adviseren en informeren over alle mogelijkheden en toepassingen van onze producten voor in de zorgindustrie.

  Openingstijden
  Woensdag 8 februari van 09:00 – 17:00 uur
  Donderdag 9 februari van 09:00 – 17:00 uur


  Lees verder »

Engels is al jaren actief op de belangrijkste Logistiek en Milieu beurzen in binnen- en buitenland. Engels toont haar producten graag aan geïnteresseerden. Koopt u liever niet vanaf een foto en bent u niet in de gelegenheid ons te komen opzoeken, dan exposeren we onze producten graag voor u op één van de vele beurzen waaraan wij meedoen.

Hiernaast vindt u een overzicht van de beurzen waar we u graag van dienst zijn.

Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.