Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Agri

Voor de producten die met zorg door onze klanten worden geteeld heeft Engels de ideale verpakkingsvorm; stevige vuil- en luchtdoorlatende kratten en palletboxen die de inhoud optimaal beschermen tijdens vervoer en opslag. Sterke stapelbare kunststof kratten en palletboxen met een optimaal vulvolume die bovendien ineengeklapt kunnen worden indien ze niet gebruikt worden voor efficiënte opslag.


Landbouw

Voor de opslag en verwerking van wortels, aardappelen en andere agrarische producten heeft Engels diverse kratten, palletboxen en pallets in haar assortiment

Lees verder

Tuinbouw

Voor producten die u met zorg heeft geteeld, bieden wij luchtdoorlatende kratten en palletboxen, die de inhoud optimaal beschermen tijdens vervoer en export.

Lees verder

Fruitteelt

In de fruitteelt worden met name onze Maxiboxen ingezet. Dit zijn extra grote 1200 x 1200 mm palletboxen met naar buiten stulpende wanden voor een maximaal volume.

Lees verder

Insectenteelt

Engels ontwikkelt en levert diverse bakken om de kweek van insecten, waaronder meelwormen, krekels en pieren, te verbeteren en te optimaliseren.

Lees verder
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.