Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Ons bedrijf

Als familiebedrijf is ons doel niet winstmaximalisatie, maar een toekomst die wordt uitgedrukt in generaties. Relaties aangaan met onze klanten, ons personeel een familiegevoel geven, deze "zachte" waarden zijn bepalend in onze groep. Dit dwingt ons creatief, concurrerend en betrouwbaar te zijn en onze klanten "state of the art" in plaats van "me too" producten te leveren. Want de relatie met onze klanten is ons ware kapitaal.

"Serving logistics and the environment"
Wat bedoelen we hiermee?

Naar onze mening zijn milieu en logistiek onlosmakelijk met elkaar verbonden. Glas, oud papier of versleten batterijen beginnen als afval, maar na een correct transport en verwerking vinden ze weer een bestemming als bruikbaar materiaal.

Efficiënt opslaan en vervoeren is niet alleen nuttig voor het recycleren van afval. Door slim ontworpen productdragers en verpakkingen creëren we besparingen en duurzaamheid.

Door het leveren van afvalbakken en afvalcontainers die scheiden aan de bron stimuleren en het afval in rekening brengen aan de gebruiker, helpen we de gemeenschap bij het bereiken van hogere recyclingpercentages en het besparen van CO2-uitstoot.

Al onze vestigingen hebben volledig ingerichte showrooms waar u met eigen ogen de producten kunt zien, de kwaliteit kunt beoordelen en een goede indruk krijgt van de toepassingen en oplossingen die onze producten kunnen bieden. We tonen niet alleen standaard producten maar ook klantspecifieke specials. U kunt zonder afspraak bij ons binnen lopen. U bent van harte welkom!

Wij lopen al een tijdje mee

Van handgeniete bakken naar spuitgegoten productdragers.

Hoe het allemaal begon

Onze filosofie

Engels levert producten in dienst van logistiek en een beter milieu, met een sterke nadruk op duurzaamheid.

Onze missie

Werken bij Engels

Al jaren groeien we gezond door en zijn daarom altijd op zoek naar inspirerende collega's.

Werken bij Engels

Documentatie & Brochures

Brochures per productgroep, door Engels behaalde certificaten en overige informatie rondom kunststof en verpakkingen.

Downloads

Agenda & Persberichten

Onze agenda + overzicht van actuele publicaties m.b.t. product innovaties, marktontwikkelingen en meer.

Lees verder

De toekomst van onze planeet gaat ons ter harte

Engels groep ondersteunt daarom diverse projecten en goede doelen die ten goede komen aan een betere en mooiere wereld.

Engels en Maatschappij (MVO)

Erkend leerbedrijf

Het sleutelwoord van Engels is ontwikkeling. Naast een interessante baan krijgen onze mensen de mogelijkheid om zichzelf en hun professionele vaardigheden op verschillende niveaus te ontwikkelen. Engels stimuleert het volgen van opleidingen, extern danwel intern, want ook van je collega's kun je enorm veel leren. Team-work en het delen van kennis vormen dan ook twee sterke punten van onze bedrijfscultuur.

Stage bij Engels

Productietechnieken

Wanneer u in ons gewone assortiment niet vindt wat u zoekt bieden we u ook nog maatwerk bakken. Engels helpt u graag de bakken te creëren die passen binnen uw transportmethode, magazijn of productiemethode. Onze innovatieve instelling en kennis op het gebied van kunststof hebben al tot vele succesvolle samenwerkingen geleid.

Wat kunnen we voor u doen?
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.