Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Magazijnbakken

Kunststof magazijnbakken, ook wel stapelbakken genoemd, zijn ideaal voor de opslag van uw grijpvoorraad kleinmateriaal en service onderdelen. Ze worden meestal gebruikt in magazijnstellingen of -karren, aan wandpanelen en in servicewagens. Magazijnbakjes met halfopen voorkant kunnen worden gestapeld en zorgen zo voor extra ruimte.

Stapelbakken van 0,3 tot 90 liter

Ons aanbod in stapelbakken:

  • stapelbakken met schuine halfopen voorzijde; E-line en Silafix
  • zwaarlast euronorm stapelbakken met rechte, halfopen voorzijde; voor volumes van 15 tot 175 liter, verdeelschotten beschikbaar
  • magazijnbakken uit ultralichte kanaalplaat; vergelijkbaar met vouwbare dozen van karton, maar dan veel sterker en duurzamer

Stellingbakken voor ordening op het schap

Stellingbakken, oftewel ladebakken, hebben een gestandariseerde breedte voor euronorm stellingen. Door de rechthoekige, strakke vorm staan stapelbare magazijnbakken op het schap exact tegen elkaar aan en is er geen ruimteverlies.

Kantelbakhouders met magazijnbakken

Kantelbakken zijn transparant zodat de inhoud snel herkend kan worden. Door accessoires als kasten, wagens en wandrails zijn kantelbakken gemakkelijk twee meter hoog stapelbaar. De inhoud varieert tussen de 1 en 20 liter. Kantelbakhouders zijn los te koop, of met negen tot twee bakken in de lengte.

Magazijnbakken met open voorzijde

Magazijnbakken met halfopen voorkant worden vaak gestapeld en zorgen zo voor extra ruimte.

met open voorzijde

Stellingbakken met verdeelschotten

Stellingbakken met vakverdelingen of tussenschotten dienen voor ordening op het schap.

met verdeelschotten

Magazijnbakken met kantelbakken

De kantelbakken zijn transparant zodat de inhoud steeds zichtbaar is en maken stofvrij opslaan van onderdelen perfect mogelijk.

Kantelbare magazijnbakken

ESD magazijnbakken

Magazijnbakken uit ESD veilige polypropyleen geven statische elektriciteit geen kans.

ESD magazijnbakken

Bakken en magazijnbakken kunnen opgehangen worden of op een legbord liggen

Magazijnrekken en bakkenwagens zijn de ideale oplossing voor compacte en mobiele opslag van kleine onderdelen en gereedschappen op een klein gebied en dragen bij aan een overzichtelijke inrichting van uw winkelruimte.

Magazijnrekken en -wagens
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.