Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Kunststof palletboxen

palletbox

Palletboxen Zijn populair door hun grote volume en sterke constructie en worden gebruikt in zowel productie-omgevingen voor de opslag van zware onderdelen als bij groente- en fruittelers en bij recycling bedrijven voor de inzameling van accu's, batterijen, TL-lampen en oud papier.

De Engels E-line industriële palletbox leveren wij in de afmeting 1200 x 1000 x 760 mm. Deze zeer scherp geprijsde palletbox wordt vervaardigd uit het slagvaste HDPE materiaal. We leveren een levensmiddelenechte versie, en een variant van gerecycled materiaal. De recycle palletbox is goed voor het milieu en nog aantrekkelijker geprijsd dan de food-grade palletbox.

Deze E-line palletbox kenmerkt zich door het uitgekiende, hygiënische, moderne ontwerp. De palletbox is licht van gewicht, en kan worden ingezet op plaatsen waar een robuuste, sterke taaie palletbox nodig is.

De standaard uitvoering is met 3 sleden, maar we leveren de E-line palletbox ook op 4 poten.

Productkenmerken:

  • Vervaardigd uit slagvast kunststof (HDPE)
  • Food grade of recycle materiaal
  • Hygiënisch ontwerp
  • Weer- en UV-bestendig
  • In de stapel belastbaar tot 3500 kg

Palletboxen uit kunststof: groot volume èn belastbaarheid

Onze palletboxen worden gespoten uit HDPE met een lage MFI, niet te vergelijken met die van onze gewone transportbakken. Geschikt voor levensmiddelen of uit gerecycleerd materiaal. Afhankelijk van de uitvoering dragen de plastic palletboxen tot 4,5 ton in de stapel (6 hoog gestapeld, met elk 900 killo).

Zijwanden

We leveren palletboxen in vier versies zijwanden:

  • aan de binnenkant vlak, voor industriële toepassing, opvouwbaar of uit één stuk. Plastic palletboxen in euroformaat met vlakke wanden zijn bijzonder sterk en door de gladde binnenwanden perfect te ledigen.
  • iets naar buiten buigend , voor maximale capaciteit (nuttige inhoud is 12% groter door bolle wanden) wanneer de palletboxen gevuld zijn met stortgoed. Eveneens opvouwbaar of uit één stuk.

Bodemuitvoeringen

Verder bieden we keuze uit drie bodemuitvoeringen, meestal uit voorraad:

  • vier poten: voor de agri-industrie (de inhoud mag boven de box uitsteken)
  • twee sleden: betere stapeling, ook geschikt voor rollenbanen
  • drie sleden: industrieel gebruik, zwaar belastbaar voor bijvoorbeeld accurecycling of oud papier recycling bij drukkerijen.

Palletboxen op maat

Onze assemblage afdeling heeft ruime expertise op het gebied van frezen, zagen, lassen, lijmen en nieten van diverse soorten kunststof. Wij beschikken zelf over de productiefaciliteiten, materialen en middelen om al bij afname van enkele eenheden maatwerk palletboxen met afwijkende hoogtes, lengtes en inwerpopeningen te leveren.

Via een industriële spiegellasmachine lassen we palletboxen in de lengte, tot wel 4 meter lang en in de hoogte, meer dan 2 meter hoog aan elkaar. Hierdoor maken we extra grote palletboxen, die nooit via normaal spuitgieten te realiseren zijn. En even sterk als uit één stuk geproduceerde palletboxen.

Grootvolumebakken

Grootvolumebakken of kunststof palletkisten zijn ideaal voor bulk opslag of het intern vervoer van producten.

naar producten

Palletboxen van kunststof uit één stuk

Populair zowel voor o.a. de opslag van zware materialen als bij groente en fruittelers voor het transporteren van grote hoeveelheden losse producten.

naar producten

Opvouwbare palletboxen

Opvouwbare palletboxen leveren we voor veelvuldig heen-en-weer transport van o.a. zware materialen en haflfabrikaten.

naar producten

UN-gekeurde palletboxen

Gekeurd als verpakkingstype 11H2, toegelaten voor het vervoer van vaste en pasteuze gevaarlijke stoffen.

naar producten
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.