Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Kunststof palletboxen

Kunststof palletboxen: volume èn belastbaarheid

Afhankelijk van hun maat dragen de palletboxen van Engels wel tot vijf ton in de stapel. Hoger stapelen vraagt minder vloerruimte. Verder bieden we keuze uit drie bodemuitvoeringen, meestal uit voorraad:

  • vier poten: voor de agri-industrie (de inhoud mag boven de box uitsteken)
  • twee sleden: betere stapeling, ook geschikt voor rollenbanen
  • drie sleden: industrieel gebruik, zwaar belastbaar voor bijvoorbeeld accurecycling of oud papier recycling bij drukkerijen.

kunststof palletboxenPaloxen (of boxpallets)  naar keuze voor een betere logistiek:

We kiezen in principe voor kunststof van hoge kwaliteit, afhankelijk van de afmeting is de bodembelasting in de stelling wel 800 kilo. We leveren onze palletboxen in vier versies zijwanden:

  • aan de binnenkant vlak, voor industriële toepassing, opvouwbaar of uit één stuk.
  • iets naar buiten buigend, voor maximale capaciteit wanneer de palletboxen gevuld zijn met stortgoed. Eveneens opvouwbaar of uit één stuk.

Ook maatwerk:

Via een industriële spiegellasmachine kunnen we palletboxen in de lengte aan elkaar lassen tot wel 4 meter lang! En ize ook in de hoogte op elkaar lassen, meer dan 2 meter hoog.  Hierdoor kunnen we extra grote palletboxen leveren, even sterk als wanneer ze uit een stuk geproduceerd zouden zijn die via normaal spuitgieten nooit te realiseren waren geweest.

Palletboxen van kunststof uit één stuk

Populair zowel voor o.a. de opslag van zware materialen als bij groente en fruittelers voor het transporteren van grote hoeveelheden losse producten.

Palletboxen van kunststof uit één stuk

Opvouwbare kunststof palletboxen

Opvouwbare palletboxen leveren we voor veelvuldig heen-en-weer transport van o.a. zware materialen en haflfabrikaten.

Opvouwbare kunststof palletboxen

Maatwerk palletboxen

Een derde van door ons geleverde verpakkingen bestaat uit in opdracht ontworpen, geproduceerd en samengesteld maatwerk

Maatwerk kunststof palletboxen

Vloeistofdichte palletboxen

Gebruiksvriendelijke container ontworpen voor gebruik in de foodindustrie en evengoed inzetbaar in de chemie en farmacie.

Vloeistofdichte palletboxen
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.