Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Farmacie / Medicijnproductie

Logistiek en afvalstromen in de medische en farmaceutische sector zijn gebonden aan strenge wet- en regelgevingen. Engels biedt u diverse oplossingen.

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring in de medische sector hebben wij de nodige producten en kennis in huis voor het bieden van oplossingen voor uw afvalstromen en logistieke middelen. Met onze kunststof bakken en containers biedt Engels een diversiteit aan producten voor uw sector.

Persoonlijk

Door onze persoonlijke aanpak wordt er een oplossing op maat gezocht. Dit doen wij met standaard producten uit ons uitgebreid gamma of indien nodig met maatwerkproducten. Wij adviseren u graag op het gebied van afvalinzameling binnen de zorgsector met een ruim aanbod aan containers, vaten en afvalbakken. Daarnaast biedt Engels producten goedgekeurd en gecertificeerd voor de opslag en transport van medische en farmaceutische producten. 

Assortiment

Bekijk hieronder onze oplossingen en het uitgebreide assortiment. Heeft u vragen? Dan staat ons verkoopteam voor u klaar, neem contact met ze op!

Ziekenhuisafval

Producten voor de inzameling en verwerking van (speciaal) ziekenhuisafval.

Lees verder

Farmacie / Medicijnproductie

Verpakkingen, opslag- en transportmiddelen, goedgekeurd voor medicijnen. Voor iedere keten in het proces de juiste verpakking.

Lees verder

Tandtechnische laboratoria

Producten voor het transport tussen laboratoria en tandartspraktijken en overige hulpmiddelen voor de behandelingspraktijk.

Lees verder

Ziekenhuis logistiek

Producten voor het interne of externe transport van medische instrumenten, bloedbuizen en overige logistiek.

Lees verder
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.