Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Retail

Bedrijven staan vaak te weinig stil bij het effect dat een verpakking op de logistieke keten kan hebben. Duurzame producten leveren die logistieke processen optimaliseren en intussen ook milieuvriendelijk zijn: het is sinds jaar en dag de missie van Engels.

Retailverpakkingen

Binnen de retailsector zien we een stijgende vraag naar ruimtebesparende duurzame meermalig bruikbare verpakkingsoplossingen voor winkelbevoorrading en retourtransport. Distributiekisten, draaistapelbakken en inklapbare verpakkingen zorgen voor kostenbesparing op retourtransport, retourafval en extra handling. Ideaal voor het verzamelen van orders en zeer geschikt voor transportsystemen.

Hieronder enkele referenties:

handyman bakHandyman's 5.000 m² groot distributiecentrum in Breda transporteert onderdelen in distributiebakken naar alle Handyman- winkels in Nederland en België.

holland en barrettVanwege de maatvoering en nestbaarheid met het vorige model transportbakken heeft Holland & Barrett gekozen voor onze distributiebakken voor bevoorrading van hun winkels.

t-mobile distributiebakVoor distributie van o.a. telefoons gebruikt T-Mobile verzegelbare distributiebakken en afsluitbare kisten, voorzien van verzegeling.

simon levettOm de grondstoffen van magazijn naar productie te transporteren heeft Simon Lévelt gekozen voor nestbare beugelbakken.


Het komt nog te vaak voor dat retour-zendingen tot 90 procent lucht bevatten en lege bakken teveel winkel- en opslagruimte in beslag nemen. Om zoveel mogelijk retourvolume te reduceren heeft Dille & Kamille gekozen voor een combinatie van vouw- en klapbakken 800x600 mm, vouwbakken 600x400 mm met dichte transporttrolleys met 2 zwenk- en 2 bokwielen. De trolley beweegt zich makkelijk door binnenstad en tussen winkelschappen.

Automatisering in de retailsector is het gevolg van de blijvende groei van online verkopen. Het is belangrijk voor retailers en distributiecentra om te blijven zoeken naar innovatieve en efficiënte verpakkingen welke kosten besparen en doorlooptijden verkorten.

Draaistapelbakken zijn vanwege de gladde (eventueel versterkte) bodems bij uitstek geschikt voor automatische transport- en distributiesystemen. De ideale combinatie van een intern transportmiddel en meermalig bruikbare bedrijfsverpakking voor vervoer erbuiten.

Overzichtelijk magazijn

De meeste retailers hebben naast hun bestaande afzetkanaal ook een webshop waarmee ze rechtstreeks aan consumenten leveren. Een slim ingericht warehouse en efficiënte logistiek vergroten de concurrentiekracht. Overzichtelijke opslag en handling van kleingoed hebben direct weerslag op verhoging van pickproductiviteit, verlaging van de doorlooptijd én verhoging van de uitleverkwaliteit.

Onze magazijnbakken vormen een eenvoudig overzichtelijk systeem voor opslag van kleine onderdelen en voorraden. Silafix bakken kunnen zowel aan een wandrail gehangen worden, in een stelling gelegd worden of los gestapeld worden.

Kanaalplaatbakken zijn vanwege het lage gewicht en grote stijfheid perfect geschikt voor productdragers en vakverdelingen. Het materiaal is net zo te vormen als golfkarton en kan worden gefreesd en in grotere series gestanst. Ten opzichte van golfkarton is kunststof kanaalplaat duurzaam en veel sterker. Bij oplages boven de 1000 stuks is het interessant om te kijken wat Engels voor u op maat kan ontwikkelen.

Een alternatief voor de traditionele magazijnbakken zijn de zwaarlast stapelbakken. Deze euronorm kunststof bak is met name geschikt voor retailers die een hogere belasting van de bak eisen en grote inhoud willen opslaan. De ruime grijpopening aan de korte zijde zorgt ervoor dat de zwaarlast stapelbak prima te plaatsen is in een magazijnrek. Los op elkaar gestapelde zwaarlast bakken staan stabiel en gecombineerd met verrijdbaar onderstel vormen ze een orderpickkar
.

Distributiekisten

Distributiekisten en draaistapelbakken zijn ideaal voor verzamelen van orders en zeer geschikt voor transportsystemen.

Naar producten

Draaistapelbakken

Draaistapelbakken zijn vanwege de gladde (eventueel versterkte) bodems bij uitstek geschikt voor automatische transport- en distributiesystemen.

Naar producten

Clever Lid verzendeenheid

Clever Lid, een deksel voor verzend-eenheden, is geschikt voor ieder type lading: kartonnen dozen, kunststof bakken, palletboxen, opvouwbare wanden en stalen frames.

Naar producten

Magazijninrichting

Silafix bakken vormen samen een eenvoudig overzichtelijk systeem voor opslag van kleine onderdelen en voorraden.

Naar producten

Maak van iedere pallet een stabiele verzendeenheid

Engels levert het Clever Lid in een 800x600 mm, 1200x800 mm en 1200x1000 mm versie. Benieuwd naar de toepasbaarheid van dit verzenddeksel in uw logistieke proces?

Lees meer
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.