Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Lekbakken

Wij bieden u een groot assortiment aan standaard lekbakken. Bovendien beschikken wij over een montage-afdeling die voor u echter ook een klantspecifieke lekbak kan maken. Afhankelijk van gevraagde maten en toepassing bieden wij u maatwerk of lekbakken uit voorraad. Veel goedkoper als verbouwen om vloeistofdichte vloeren te realiseren!


Lekvloeren

Werken met vloeistoffen, droge voeten houden en bodem/ milieu beschermen, daar gaat het hier om. Modulaire units 1,5 en 0,75 m² met afmetingen aangepast aan 200 ltr. vaten vormen samen een stabiele en veilige werkvloer. Ze zijn belastbaar tot 666 kilo per m².

Lekbakken voor vaten

Lekbakken voor 1, 2, 3 of 4 vaten. Leeg met heftruck te verplaatsen en getest door het UVL.

Lekbakken voor IBC's

Mogelijkheden: een brede lage opvangbak ( voor 1 of 2 IBC's) voor maximale veiligheid en gebruiksgemak of een smalle hoge opvangbak voor gebruik in smalle ruimtes.

Lekvloeren

Lekvloeren met kunststof of gegalvaniseerde roosters in een werkomgeving met vloeistoffen, zodat u droge voeten houdt en de bodem/ milieu rondom uw pand beschermd wordt.

Naar producten

Lekbakken voor vaten

Afhankelijk van de oppervlakte en de inhoud kunnen de kunststof lekbakken de vloeistof opvangen van 1, 2, 3 of 4 vaten.

Naar producten

Lekbakken voor IBC's

Afhankelijk van de oppervlakte en de inhoud kunnen de kunststof lekbakken de vloeistof opvangen van 1 of meerdere IBC's.

Naar producten

Absorptiematerialen

Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. Maar als er toch milieugevaarlijke stoffen lekken, moet er ingegrepen worden om erger te voorkomen.

Naar producten
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.