Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Ondergrondse containers voor restafval, papier, glas of pmd

Engels is al drie decennia bezig met afvalscheiding. Zo hebben we al miljoenen milieuboxen, papierkorven en mini-containers geleverd aan landen in heel Europa. Tegenwoordig zien we niet graag dat inzamelaars (te) zwaar werk verrichten. De nadruk is verlegd van haal- naar brengsystemen. In 2005 introduceerde Engels mede daarom haar productlijn ondergrondse en semi-ondergrondse afvalcontainers.

Ondergrondse afvalinzameling heeft een aantal significante voordelen ten opzichte van inzameling met de bekende 2- en 4-wiel containers.

  • Allereerst is het volume aanzienlijk groter (tot wel 5000 liter), waardoor er bespaard kan worden op de ledigingskosten.
  • Het is ook een oplossing die bijzonder weinig ruimte inneemt en daardoor ideaal is in bijvoorbeeld stedelijk gebied.
  • Door de stalen constructie is ondergrondse afvalinzameling bovendien uiterst brandveilig.

Ondergrondse perscontainer - Logipers

In toenemende mate is de capaciteit van bestaande ondergrondse containers onvoldoende. Met een persende container kan deze capaciteit significant worden vergroot, zonder dat het meer ruimte inneemt. De Logipers verdicht het afval, maar is verder in het gebruik hetzelfde als een normale ondergrondse container.

Gaat u voor een volledig mileuvriendelijke aanpak dan hebben wij onze perscontainer op zonne energie. Alle elektronica en de pers worden dan voorzien van stroom door een zuil met zonnepaneel die bij de pers wordt geplaatst. Er kan ook gekozen worden om enkel het display paneel voor de toegangscontrole op zonne energie te laten werken.


Ondergrondse afvalcontainers Apyra

Het pakket aan mogelijkheden is zeer uitgebreid. Neem daarom bij interesse contact met ons op of bekijk voor meer informatie de brochure.

Naar brochure

Ondergrondse perscontainers Logipers

De bekende voordelen van een ondergrondse perscontainer worden met Engels’ Logipers nu nog beter benut.

Naar brochure

Hoe perst de perscontainer?

Direct overleg met onze klanten, jaren van gebruikerservaring en gebruik van nieuwe technieken hebben geleid tot de kwalitatieve perscontainer Logipers

Naar filmpje

Onze adviseurs staan u graag te woord

Het pakket aan mogelijkheden is zeer uitgebreid. Interesse? Wij maken graag een afspraak om uw wensen en mogelijkheden met u door te nemen.

Neem contact met ons op
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.