Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Nieuws

Recent

Agenda

 • Empack & Packaging Innovations beurs 25 en 26 | 10 | 2023 Nekkerhal Mechelen

  Het aftellen is begonnen! Engels is klaar om u te verwelkomen op de Empack & Packaging Innovations beurs, 25 en 26 oktober 2023 in de Nekkerhal, Mechelen.

  Empack is het grootste verpakkingsfeest in België en dé plek waar de volledige verpakkingsindustrie samenkomt. Of u nu op zoek bent naar de nieuwste technologieën, materialen of verpakkingsoplossingen, deze beurs heeft het allemaal. Bovendien zijn er boeiende seminars en workshops over duurzaamheid, digitalisering, design en productveiligheid.

  Openingstijden
  Woensdag 25 oktober: 10:00 – 18:00 uur
  Donderdag 26 oktober: 10:00 – 17:00 uur

  Bezoek ons op standnummer E10 waar wij onze (maatwerk)verpakkingen zullen

  Lees verder »
 • Transport & Logistics 17, 18 en 19 | 10 | 2023 Antwerp Expo

  Komt u onze stand bezoeken op de Transport & Logistics beurs in de Antwerp Expo?

  Bent u een professional in de transport, logistiek en distributie? Markeer dan de data 17, 18 en 19 oktober in uw agenda voor de Transport & Logistics beurs in Antwerpen! Met een indrukwekkend aantal exposanten en een reeks aan boeiende conferenties en lezingen, is dit event onmisbaar voor elke professional in de sector.

  Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken tijdens deze beurs. Van dinsdag 17 oktober tot en met donderdag 19 oktober staan wij voor u klaar op stand 4.001. Ons deskundige salesteam kijkt ernaar uit om u te adviseren en te informeren over de diverse mogelijkheden en toepassingen die onze producten

  Lees verder »

Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.