Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Kunststof kratten

Kunststof kratten kopen? De missie van Engels staat in het teken van het leveren van een bijdrage aan een beter milieu door een uitgebreid assortiment meermalig te gebruiken verpakkingen. Met de enorme diversiteit aan plastic / kunststof kratten bedient Engels in de behoefte van haar klanten.

Recyling

Engels Plastic kratten zijn duurzame verpakkingen voor uw producten, omdat onze industriële kwaliteit meermalige verpakkingen, zoals een plastic krat, een leven lang mee gaat. Waar Engels ook nog een stapje verder gaat is het terugnemen van een plastic krat. Het terugnemen van de plastic kratten doen wij met het oog op recycling: van oude kunststof kratten maken we een nieuwe plastic krat. De oude kunststof kratten worden ingezameld en vermalen tot ruwe kunststof. De grondstof wordt opnieuw spuitgegoten tot een nieuw product, zoals bijvoorbeeld kunststof kratten met deksel.

kunststof kratten met deksel

 

Veilig transport met plastic kratten

Niets beschermt uw product beter dan Engels kunststof kratten, dankzij sterke deksels, vacuümvorm- of schuiminterieurs naar keuze. Geen uitval meer, geen verlies van grondstof of onnnodige kilometers.
Plastic kratten roesten en rotten niet, het laat zich niet indeuken. Een krat met deksel of zonder deksel is het ideale verpakkingsmateriaal voor veeleisende logistiek toepassingen!

Uitvoeringen

Stapelbare kunststof kratten zijn te krijgen in veel diverse uitvoeringen: Stapelbare plastic kratten zijn vaak de beste oplossing voor transport en opslag van uw producten: gemakkelijk te stapelen met minimaal ruimteverlies. De kunststof kratten zijn geschikt voor duikuitrusting, persluchtflessen, groente en fruit, machineonderdelen, brood, een eindeloze lijst. Als het gaat om opslag of heen en terug vervoer met eigen wagens zijn de Engels kunststof kratten de meest efficiënte opslagmiddelen.

 

 

In geval van betaalde volume retour vrachten

Als voor retour volume vracht betaald wordt, kiezen we meestal niet voor stapelbare kunststof kratten, zeker als de transport afstand groot is. In dat geval adviseren wij:

Nestbare kunststof kratten

We leveren alle bekende opties:

  • Draaistapelbakken; Plastic kratten

    Op elkaar te stapelen door 180° te draaien, in elkaar te schuiven door ze terug te draaien.
  • Beugelbakken;

    Op elkaar zetten door de beugels naar binnen te klappen, in elkaar te nesten door de beugels naar buiten te scharnieren. 
  • Distributiebakken;

    Op elkaar zetten op gedeelde scharnierende deksels, die in gesloten toestand in elkaar haken (krokodillebek vorm)
  • Opvouwbare kunststof kratten;

    als ook één lege kunststof bak maar een minimale ruimte innemen mag. Opties:
    - Vouwkratten; de wanden zijn opvouwbaar met starre bovenrand
    - Klapboxen; alle wanden vouwen naar binnen toe, minder sterk, grootste ruimtewinst

Bekijk het uitgebreide assortiment plastic kratten en neem contact met ons op

E-line kunststof kratten

Met de E-Line kunststof kratten heeft u een kwalitatieve kunststof bak met diverse optionele accessoires als deksels, vakverdelingen en etikettering.

Naar producten

Rechtwandige draaistapelbare kratten

De kratten zijn van PEHD gemaakt en hebben geperforeerde zijwanden in verband met de luchtcirculatie voor koeling.

Naar producten

E-line kratten met deksel

Kunststof kratten met inelkaargrijpende deksels, ook wel distributiekratten genoemd zijn zowel stapelbaar als in elkaar te nesten.

Naar producten

Opvouwbare kratten

Opvouwbare kratten met eenvoudig licht ontgrendelingssysteem zijn bijzonder plat in te klappen (tot nog geen 30 mm).

Naar producten
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.