Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Werken bij Engels

Vacatures

De Engels Groep is opgericht in 1955 en nu met eigen vestigingen actief binnen half Europa. Al jaren groeien we gezond door en zijn daarom doorlopend op zoek naar enthousiaste collega's.

Als je op zoek bent naar een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en groeien, dan ben je bij Engels aan het juiste adres. Wij bieden onze medewerkers volop kansen om zichzelf te ontwikkelen en hun vaardigheden te verbeteren door middel van trainingen, cursussen en andere ontwikkelingsmogelijkheden.

Bij Engels hechten we veel waarde aan een respectvolle werkcultuur waarin open communicatie en gelijke kansen centraal staan. We geloven dat het creëren van een inclusieve werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en gesteund voelt essentieel is voor het succes van ons bedrijf.

Als je bij Engels komt werken, maak je deel uit van een team dat zich inzet voor een duurzamere toekomst en het verbeteren van onze leefomgeving. Bij Engels hebben we een passie voor milieu en werken we voortdurend aan innovatieve en duurzame oplossingen om ons milieu te beschermen en te verbeteren.

Kortom, bij Engels krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, te groeien en een bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst. Bekijk onze vacatures en ontdek of er een functie is die bij jou past!

Wil je meer weten over werken bij Engels? Bekijk of download ook onze brochure "Werken bij Engels", lees de reviews van collega's of bekijk onze bedrijfsvideo.

 

 

Engels is een bedrijf waar de relatie met haar klanten en het familiegevoel tussen haar medewerkers belangrijke waarden zijn. 

Ook buiten de werkuren wordt er veel ondernomen. Engels toont interesse en steekt energie in de hobby van haar werknemers.

Engels groep in actie

Engels: erkend leerbedrijf

Het sleutelwoord van Engels is ontwikkeling. Naast een interessante baan krijgen onze mensen de mogelijkheid om zichzelf en hun professionele vaardigheden op verschillende niveaus te ontwikkelen. Team-work en het delen van kennis vormen dan ook twee sterke punten van onze bedrijfscultuur.

Neem contact op

Werken bij Engels

Hoe ziet onze organisatie eruit? Lees over ons bedrijf, onze visie en over onze mensen. Nieuwsgierig naar je nieuwe werkgever? In onze brochure tref je een rondgang aan door onze afdelingen en vestigingen. Lees hoe je toekomstige collega's het ervaren om bij Engels te werken.

Download brochure
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.