Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Werken bij Engels

De Engels Groep is opgericht in 1955 en nu met eigen vestigingen actief binnen half Europa. Al jaren groeien we gezond door en zijn daarom doorlopend op zoek naar enthousiaste collega's.

Wil je meer weten over werken bij Engels? Download dan onze brochure "Werken bij Engels" of bekijk onze bedrijfsvideo

Acquisitie n.a.v. onze vacatures is niet zinvol!

Vacatures

Engels is een bedrijf waar de relatie met haar klanten en het familiegevoel tussen haar medewerkers belangrijke waarden zijn. 

Ook buiten de werkuren wordt er veel ondernomen. Engels toont interesse en steekt energie in de hobby van haar werknemers.

Engels groep in actie

Engels: erkend leerbedrijf

Het sleutelwoord van Engels is ontwikkeling. Naast een interessante baan krijgen onze mensen de mogelijkheid om zichzelf en hun professionele vaardigheden op verschillende niveaus te ontwikkelen. Team-work en het delen van kennis vormen dan ook twee sterke punten van onze bedrijfscultuur.

Neem contact op

Werken bij Engels

Hoe ziet onze organisatie eruit? Lees over ons bedrijf, onze visie en over onze mensen. Nieuwsgierig naar je nieuwe werkgever? In onze brochure tref je een rondgang aan door onze afdelingen en vestigingen. Lees hoe je toekomstige collega's het ervaren om bij Engels te werken.

Download brochure
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.