Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Engels Group NV met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Engels Group NV verstrekt door middel van deze website puur informatie over producten en diensten die door Engels Group NV worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Engels Group NV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website, voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Engels Group NV opgenomen informatie en prijzen. De gebruikte kleuren zijn slechts indicatiekleuren en kunnen door computerinstellingen per computer verschillen.

Hoewel Engels Group NV alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Engels Group NV niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden. Verwijzingen naar sites die niet door Engels Group NV worden onderhouden zijn puur ter informatie van de bezoeker opgenomen.

Hoewel Engels Group NV uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Engels Group NV worden onderhouden wordt afgewezen.

Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.