Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Kunststof bakken

Plastic bakken

Voor iedere logistieke toepassing de juiste bak
Kunststof bakken kopen? Voor effectieve logistiek is het juiste materiaal van groot belang. Met de expertise van Engels kunnen wij adviseren welke plastic bak voor u de beste oplossing biedt. Altijd met uw product en toepassing als uitgangspunt. Daarbij kunnen we putten uit een uitgebreid assortiment stapelbare en nestbare euronorm bakken of desgewenst plastic bakken op maat maken.

Stapelbare kunststof bakken

Gaat u stapelbakken kopen, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Stapelbare plastic bakken bieden vaak de beste oplossing voor opslag en transport van diverse materialen.

Kenmerkend voor Engels stapelbakken:

  • hoog draagvermogen en stapelbare belasting
  • gestandariseerde afmetingen
  • compleet programma met volumes van 2 tot 175 liter
  • uit food grade of recyclede kunststof
  • licht, glad = gebruiksvriendelijk
  • uitgebreid assortiment accessoires

Door de gestandariseerde buitenmaten van de euronorm plastic bakken stapelen ze efficiënt op pallets, rekken en andere euronorm bakken en realiseren zo de meest efficiënte wijze van transport en opslag.

Euronorm stapelbakken zijn met hun kilogewicht in liters tot 2 meter hoog te stapelen in de vrachtwagen. Verder is er een uitgebreid assortiment accessoires; deksels, interieurs zoals vakverdelingen en schuiminterieurs en nog veel meer.

stapelbare bakken

Ruimtebesparende kunststof bakken met deksel

Voor distributie en heen-en-weer transport adviseren we ruimtebesparende plastic bakken. Vooral wanneer voor retourvolume vracht betaald wordt.

  • Dekselkisten / distributiebakken: stapelbaar op gedeelde scharnierende deksels. In gesloten toestand haken de dekselhelften in elkaar (dat wordt ook wel krokodillenbek vorm genoemd). In open toestand hangen de deksels strak naast de plastic bak en zijn ze onderling nestbaar
  • Draaistapelbare bakken: stapelbaar op de binnenwerkse hoeken. Deze plastic bakken zijn vervolgens in elkaar te schuiven door ze 180° te draaien. Voordelen
  • Beugelbakken: stapelbaar door de beugels naar binnen te klappen. De bakken worden nestbaar door de beugels naar buiten te scharnieren
  • Opvouwbare bakken: stapelbaar met alle standaard Euronorm kunststof bakken. De plastic bakken zijn in lege toestand inklapbaar, voor als één lege bak maar een minimale ruimte innemen mag. Voordelen. ( plastic bakken met deksel )
 distributiebakken

Uitgebreid assortiment standaard accessoires

Vanwege de vele toepassingen waarvoor onze kunststof bakken en  kunststof kisten gebruikt worden, hebben we een breed scala aan standaard accessoires opgebouwd.

Een versterkte deksel in combinatie met stalen scharnieren maakt E-Line bakken tot een ijzersterk product. Met een op maat gemaakt of standaard schuiminterieur maakt u eenvoudig een veilige beschermkoffer voor uw foto apparatuur, laptop of video camera's. Door de kunststof bakken met deksel waterdicht te maken, is de gevoelige apparatuur bovendien beschermd tegen regen, stof en zand. (kunstof bakken waterdicht)

Natuurlijk kunnen we uw kunststof bak met deksel voorzien van uw logo of leveren we er passende labeldragers en etikethouders bij. Door het personaliseren van de plastic koffers is het een ideale promotiekoffer voor de presentatie van uw product.

kunststof koffer standaard accessoires

Kunststof bakken op maat als maatwerk verpakking

De meeste plastic bakken uit ons leveringsprogramma worden gemaakt uit mallen voorzien van wisselstukken. Hierdoor is het mogelijk bodems, handgrepen en zijwanden aan te passen, zonder hele stukken mal opnieuw te moeten bouwen. Veel wisselstukken zijn al beschikbaar, zoals voor diverse zijwanden, etikethouders, barcodevelden, grepen en geperforeerde en/of versterkte bodems. Al bij een productie van 500 stuks stellen wij een voor onze klant optimale configuratie samen.

Kortom, oneindig veel mogelijkheden voor uw logistiek en opslag. Vraag het ons verkoopteam zelf! Zij zitten voor u klaar en informeren u graag over onze kunststof bakken op maat, standaard Euronorm bakken en de vele opties om plastic bakken nestbaar in te zetten. 
Stapelbakken - palletboxen - magazijn bakken - kunststof pallets

Hieronder kunt u onze direct leverbare plastic bakken kopen. Vandaag besteld is morgen in huis.

Stapelbakken

Stapelbakken van Engels kenmerken zich door hoog draagvermogen en belasting.

Stapelbakken

Ruimtebesparende bakken

Als voor retour volume vracht betaald wordt, raden we ruimtebesparende bakken aan.

Ruimtebesparende bakken

Opvouwbare bakken

Opvouwbare bakken als ook één lege bak maar een minimale ruimte innemen mag.

Opvouwbare bakken

Transportrollers

Onder nagenoeg elke bak kan een onderzetwagen op wielen geplaatst worden.

Transportrollers
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.