Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Kunststof bakken

Engels levert kunststof bakken en kunststof kratten voor transport en opslag. Voor effectieve logistiek is het juiste materiaal van groot belang. Elk product bij Engels kent dan ook vele varianten. 

kunststof bakken

Expertise

Met de expertise van Engels kunnen wij adviseren welke kunststof bak voor u de beste oplossing biedt. Met het uitgebreide standaard Euronorm bakken, de kunststof bakken op maat en kunststof bakken nestbaar zijn de mogelijkheden eindeloos.

Mogelijkheden

De Euronorm bakken, maar ook de kunstof bakken op maat zijn verkrijgbaar met:

  • rechte, schuine en inklapbare wanden 
  • handgrepen 
  • transportrollers 

U kiest de juiste verpakking op basis van het product; groot, klein, zwaar, breekbaar, enzovoorts. Voor elk formaat en gewicht hebben we Euronorm bakken of leveren we kunststof bakken op maat.

Voor iedere logistieke toepassing de juiste plastic bak

De kunststof bakken zijn in diverse toepassingen te gebruiken en geschikt voor transport, opslag en pool systemen. Een stapelbare kunststof bak is vaak de beste oplossing: eenvoudig stapelbaar met minimale moeite. Geschikt voor elektronica, persluchtflessen, groente en fruit, machineonderdelen, brood, een eindeloze lijst.

Duurzaam

Kunststof bakken zijn ook een duurzame verpakking voor uw producten, want:

  • Onze industriële kwaliteit bakken gaan een leven lang mee en kenmerken zich door hun hoog draagvermogen en stapelbare belasting.
  • Niets beschermt uw product beter dan Engels kunststof bakken, dankzij sterke deksels, vacuümvorm- of schuiminterieurs naar keuze. Geen uitval meer, geen verlies van grondstof of onnnodige kilometers.
  • Plastic roest en rot niet, het laat zich niet indeuken. Plastic is het ideale materiaal voor veeleisende logistiek toepassingen!

Kunststof bakken nestbaar

Voor distributie en heen-en-weer transport adviseren we ruimte besparende bakken. Als voor retourvolume vracht betaald wordt, kiezen we meestal niet voor stapelbare bakken, zeker als de transport afstand groot is. Hier raden we onderstaande ruimtebesparende bakken aan (kunststof bakken nestbaar):

  • Draaistapelbare bakken: stapelbaar op de binnenwerkse hoeken. Deze kunststof bakken zijn vervolgens in elkaar te schuiven door ze 180° te draaien
  • Beugelbakken: stapelbaar door de beugels naar binnen te klappen. De bakken worden nestbaar door de beugels naar buiten te scharnieren
  • Dekselkisten / distributiebakken: stapelbaar op gedeelde scharnierende deksels. In gesloten toestand haken de dekselhelften in elkaar (dat wordt ook wel krokodillebek vorm genoemd). In open toestand hangen de deksels strak naast de bak en zijn ze onderling nestbaar
  • Opvouwbare bakken: stapelbaar met alle standaard Euronorm bakken. De bakken zijn in lege toestand inklapbaar, ook als één lege kunststof bak maar een minimale ruimte innemen mag.

Kortom, oneindig veel mogelijkheden voor uw logistiek en opslag. Vraag het ons verkoopteam zelf! Zij zitten voor u klaar en informeren u graag over onze bakken op maat, standaard euronorm bakken en de kunststof bakken nestbaar.

Stapelbare kunststof bakken

Stapelbare kunststof bakken van Engels kenmerken zich door hoog draagvermogen en belasting.

Stapelbare kunststof bakken

Nestbare kunststof bakken

Als voor retour volume vracht betaald wordt, raden we nestbare bakken aan.

Nestbare kunststof bakken

Opvouwbare kunststof bakken

Opvouwbare bakken als ook één lege bak maar een minimale ruimte innemen mag.

Opvouwbare kunststof bakken

Transportrollers uit kunststof

Onder nagenoeg elke bak kan een onderzetwagen op wielen geplaatst worden.

Transportrollers uit kunststof
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.