Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Voedingsmiddelen

Speciaal voor de voedingsmiddelenbranche heeft Engels een uitgebreid scala aan kunststof bakken en kunststof kratten voor  geconditioneerd vervoer.

Voor elke sector een oplossing

Engels beschikt over diverse oplossingen voor geconditioneerd vervoer en opslag. Daarbij houden wij rekening met de wet- en regelgeving die geldt voor de voedingsmiddelenbranche.

Hygiëne

Speciaal voor hygiënische productiefaciliteiten en opslag heeft Engels plastic bakken, kunststof palletboxen en kunststof rekken die specifiek voldoen aan alle eisen rondom. We doelen daarmee op kunststof bakken, pallets, palletboxen en rekken die gemaakt zijn van grondstoffen die als gereed product geschikt zijn voor de diverse condities waarin de voedingsmiddelen industrie opereert.

Voordelen

De producten die Engels levert voor de voedingsmiddelen industrie hebben een aantal voordelen, waaronder:
- Kunststof kratten zijn eenvoudig stapelbaar en beschikken over open wanden en handvatten, zodat luchtcirculatie gegandeerd is
- Kunststof pallets zijn door hun dichte structuur eenvoudig te reinigen
- Kunststof grootvolumebakken en palletboxen hebben een hoog draagvermogen en grote inhoud
- Kunststof Rekken zijn ideaal voor gebruik in de horeca of zwembaden

Maak onderstaand kennis met de kwaliteitsproducten die voldoen aan alle regelgevingen die gelden in de voedingsmiddelenindustrie.

Vlees / vis

Kunststof bakken, palletboxen en pallets voor de hygiënische productie van vlees- en visproducten.

Lees meer

Brood / chocolateriën

Kratten, rollers en schalen uit levensmiddelengeschikte kunststof en afgestemde formaten voor de opslag, het transport en display van brood en producten van chocolade.

Lees meer

Horeca

Rekken, trolleys, kratten en hygiëne afvalbakken om de logistieke werkzaamheden te verlichten.

Lees meer

Pizza / thuisbezorging

Binnensteden zijn met auto’s steeds lastiger bereikbaar en parkeren is overal een crime. Daarom vindt de distributie van o.a. maaltijden steeds vaker plaats met scooters en fietsen.

Lees meer
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.