Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Afvalbakken

Afvalscheiding wordt inmiddels door iedereen als nuttig en noodzakelijk beschouwd. Engels heeft de kennis en kunde in huis om iedereen van de juiste afvalbakken te voorzien.

Uitvoeringen

Voor iedere werk- of woonsituatie vindt u bij Engels een geschikte afvalbak. Van kleine compacte afvalbakjes voor onder het bureau tot complete afvalinzamelstations in gezamenlijke ruimtes, uit hygiënische kunststof of vuurbestendig staal. Engels heeft vuilnisbakken in alle maten en uitvoeringen met een aantrekkelijk design en prijs waarmee u uw afvalstroom kunt regelen.

Mogelijkheden

Engels levert verschillende series afvalbakken en afvalstations. Engels modules maken het scheiden van afval eenvoudig, omdat ze modulair zijn. Daarbij hebben wij diverse mogelijkheden:

 • Losse vuilnisbakken

  De één fractie (losse) vuilnisbakken zijn geschikt voor alledaags gebruik in diverse omgevingen zoals bijvoorbeeld openbare ruimtes, ziekenhuizen, bedrijven en scholen.
 • Afvalbakken gescheiden afval

  Specifiek voor het scheiden van afval in kantoren, werkplaatsen, kantines, zorginstellingen leveren wij onze Ecomodules. De gebruiker bepaalt zelf welk afval er gesorteerd moet worden en wat de inhoud van de fractie moet zijn. Elke afvalbakmodule bestaat uit elementen van 18 en 40 liter die, naar gelang de behoefte, kunnen worden uitgebreid. Deze plastic afvalbakken zijn eenvoudig op elkaar te bevestigen en uit te breiden naar elke wens van de klant. Om de vuilnisbakken te kunnen onderscheiden is het mogelijk een deksel in een bepaalde kleur te monteren. Met stickervellen met de betreffende fractie, restafval, glas, metaal, papier enzovoort is afval scheiden een koud kunstje. Door deze modules is uw werkomgeving te voorzien van de perfecte combinatie inzamel-units voor meerdere fracties (prullenbakken gescheiden afval).
 • Hygiënische afvalbakken

  De afvalbakken voor gebruik in een omgeving waarbij gewerkt moet worden volgens de HACCP regelgeving. De vuilnisbakken hebben ronde hoeken en een glad oppervlak en zijn dus heel makkelijk te reinigen. Verder zijn deze bakken van alle kenmerken voorzien zodat ze goed toepasbaar zijn in deze werkomgeving.
 • Metalen pedaalemmers

  Deze metalen vuilnisbakken zijn ook een optie voor het verwijderen van afval in hygiënische omgevingen zonder je handen vies te maken. Deze metalen afvalbakken hebben een kunststof binnenbak met hengsel voor een eenvoudige lediging. Ze zijn eventueel ook met metalen binnenbakken te voorzien wanneer vuurbestendigheid gewenst is. 
 • Afvalstations

  Voor scheiding van afval in openbare ruimtes is zijn afvalstations een stijlvolle, praktische en flexibele oplossing. Het afvalstation heeft een strakke uitstraling en door haar solide constructie hufterproof. Het afvalstation is uit te voeren met 2, 3,4 of 5 fracties en kan dus per afvalstroom worden ingezet.
 • Buitenafvalbakken publieke sector

  Voor de publieke sector beschikt Engels over buiten afvalbakken die voldoen aan de DIN 30713 norm. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lichtechte kleuren en vervaardigd uit kunststof en RVS hang- en sluitwerk. 
 • Inzamelkorven

  Inzamelkorven zijn ideaal voor kantoor of school. Inzamelkorven zijn bedoeld voor het scheiden van glas en papier, zowel thuis als op het werk. Thuis nemen ze gestapeld weinig ruimte in en op kantoor of school staan ze strak langs het bureau.

Het is steeds normaler geworden om ons afval te scheiden. Papier, glas en restafval worden niet langer bij elkaar in de vuilnisbak gedaan. Hieronder vindt u enkele fraaie en zeer betaalbare afvalbakken waarmee u uw afvalstroom kunt regelen. Ons ervaren verkoopteam helpt u natuurlijk graag met hun ervaring en kennis.

Kunststof afvalbakken

Kunststof afvalbakken zijn er in alle vormen en maten. Engels heeft voor u enkele prullenbakken op de volgende pagina's samengesteld die voldoen aan de meeste vraag.

Kunststof afvalbakken

Metalen afvalbakken

Metalen afvalbakken zijn er in alle vormen en maten. Engels heeft voor u enkele afvalbakken op de volgende pagina's samengesteld die voldoen aan de meeste vraag.

Metalen afvalbakken

Afvalbakken voor de openbare ruimte

Engels biedt verschillende oplossingen voor het buitengebied. Van de klassiek CityBin tot de moderne Buizerd, een slank model met grote inhoud.

Afvalbakken voor de openbare ruimte

Buitenasbakken voor sigaretten

As- en prullenbakken designobjecten? Natuurlijk! Bij het inrichten van uw gebouwen en bureaus overweegt u zorgvuldig welke meubels en materialen u neemt.

Buitenasbakken
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.