Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Klantenservice

Engels produceert en levert (klantspecifieke) verpakkingen en opslagproducten uit kunststof en/of metaal welke meermalig te gebruiken zijn. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid assortiment oplossingen voor afval: van een pedaalemmer tot aan een perscontainer op zonne-energie. Ook de bijbehorende servicewerkzaamheden en de complete automatisering rondom afvalinzameling nemen wij u graag uit handen.

Kortom: wij leveren aan alle branches, maar ook voor bij u thuis hebben we kwaliteitsproducten in overvloed. Een groot assortiment aan bakken, pallets, palletboxen, containers, verzegelingen en stellingen hebben we op voorraad staan in onze magazijnen in Nederland en België. Producten van topkwaliteit en bewezen (eigen) merken. Scherp geprijsd en snel geleverd. 

Goed advies

Snel bestellen kunt u in onze toegankelijke webshop; we begrijpen dat er altijd vragen kunnen ontstaan. Goed advies vinden we erg belangrijk, daarom helpen we u ook heel graag persoonlijk. Er staat dagelijks een team vakbekwame collega's voor u klaar.

Neem dus gerust contact met ons op via de chat, mail of telefoon. We zijn er van maandag tot en met donderdag van 8.00-17.30 per chat of per telefoon; +32 11 81 50 50

.


 

Afhalen

Wilt u uw bestelling ophalen op onze locatie in Beringen?
Dat kan natuurlijk. Wij leveren een groot deel van onze producten direct uit voorraad, vanuit ons magazijn in Beringen of onze Nederlandse vestiging in Eindhoven. Bel eerst even voor u bij ons langskomt. Het kan namelijk zijn dat uw bestelling eerst vanuit ons Nederlands magazijn aangeleverd wordt en daardoor een dag/enkele dagen later in Beringen klaarstaat.

U kunt ons vinden op:

Schemkensstraat 15
Poort West-Limburg 2478
3583 BERINGEN

Tel. +32 11 81 50 50


 

Openingstijden magazijn

Maandag:

 

07.30-17.00

Dinsdag:

 

07.30-17.00

Woensdag:

 

07.30-17.00

Donderdag:

 

07.30-17.00

Vrijdag:

 

07.30-15.30

Zaterdag en zondag:

 

Gesloten

 


 

Ruilen & retouren

Wij doen er alles aan om u via onze website zo goed en volledig mogelijk te informeren over onze producten.

Mocht een bestelling niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze binnen 14 dagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden.
Ruilen of retourneren is niet mogelijk indien:

 • Het product speciaal voor u op maat is gemaakt;
 • Het product gebruikt is;
 • Het artikel niet meer in originele verpakking zit of beschadigd is.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze producten. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn, dan kunt u de producten aan ons retourneren in de originele verpakking, samen met de pakbon, binnen 14 dagen na ontvangst. Gelieve de reden van retourneren op de pakbon te vermelden; dit om onze processen verder te verbeteren. Wij vragen u vriendelijk van te voren even telefonisch of per email contact met ons op te nemen.

De verzendkosten bij retourneren of ruilen zijn voor rekening van de klant, tenzij er sprake is van een onjuiste levering door ons. Indien wij het product beschadigd of onvolledig terug ontvangen, zullen wij kosten in rekening brengen om het product te herstellen. Deze kosten worden naar inzicht van Engels en naar redelijkheid bepaald, echter met een minimum van 25 euro per order. Bedrijven brengen wij daarnaast extra administratieve kosten voor retourneren in rekening conform onze verkoopvoorwaarden.

Afhankelijk van de afspraken die we met u hebben gemaakt over de oplossing kunnen we u een vervangend product sturen of we storten het aankoopbedrag (minus eventueel gemaakte kosten) binnen 10 werkdagen terug op uw rekening.

Retouradres

Schemkensstraat 15
Poort West-Limburg 2478
3583 BERINGEN

Belangrijk: Neem vooraf even telefonisch (011 81 50 50) of per e-mail contact met ons op, zodat wij op de hoogte zijn van uw zending. U kunt uw retourzending natuurlijk ook bij ons magazijn af komen geven. Voeg een kopie van de pakbon of de originele pakbon bij het retourpakket, met reden van retourneren. Indien deze pakbon niet aanwezig is, dan kunnen wij uw retour niet verwerken en/of terugbetalen.


 

Zakelijke klanten

Op rekening kopen bij Engels voor bedrijven in de webshop

Geregistreerde (dus met geldig KBO nummer) bedrijven kunnen ook via onze webshops op rekening bij ons kopen.

Wilt u hier gebruik van maken, dan vragen wij u vriendelijk de daarvoor benodigde gegevens in te vullen, zodat wij uw aanvraag kunnen beoordelen. U ontvangt normaliter binnen 2 werkdagen antwoord op uw verzoek en de benodigde inloggegevens.

Download hier het aanvraagformulier


Snelle bestellers

Snel bestellen? Particuliere klant? Met of zonder inlogaccount eenvoudig bestellen en online afrekenen is natuurlijk 24/7 mogelijk.

 

Staffelprijzen

Gebruik maken van onze gunstige staffelprijzen? Een groot deel van ons assortiment bieden we ook op onze webshop aan tegen staffelprijzen.

 

Persoonlijk contact

Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen. Behulpzame collega's met een passie voor 'moeilijke' vragen, maatwerk, service en snelheid staan voor u klaar.

 • Snelle service
  Lange wachttijden aan de telefoon zijn bij ons niet aan de orde. Wij streven ernaar uw aanvraag dezelfde dag te beantwoorden, complexere vraagstukken kunnen wat meer tijd vergen.
 • Offerte op maat
  Wij denken in oplossingen die aansluiten op uw vraag tegen zeer concurrerende prijzen.
 • Kopen op rekening.
  Als bedrijf kunt u een aanvraag indienen, om op rekening bij ons te kopen.

Bel voor meer informatie: 011-815050 of mail naar [email protected]


 

Betalingsmogelijkheden

In onze webshop kunt u betalen via:

 Betalingsmogelijkheden Engels Logistics


 

Verzending & bezorging

Levertijden

Onze voorraadartikelen uit ons magazijn in Beringen worden bij bestelling voor 13:00 uur de volgende werkdag binnen België geleverd. Vanuit ons magazijn in Nederland kan het voorkomen dat het een dagje langer duurt. U ontvang bericht van onze transporteur over de exacte leverdag. Samen te stellen artikelen hebben een gemiddelde doorlooptijd van 3-5 werkdagen. De levertijd van maatwerk of producten met een bedrukking wordt nader met u afgestemd.

 

Annuleren

Het kan voorkomen dat een product een langere levertijd heeft dan wat wij hebben opgegeven, wij zullen dan met u overleggen wat de beste oplossing is. Indien u wilt annuleren wordt uw betaling aan u gecrediteerd, onder aftrek van eventueel reeds door ons gemaakte kosten conform onze verkoopvoorwaarden. Dit kan met name het geval zijn bij klantspecifieke producten.

 

Verzending en bezorging

Wij versturen onze pakketzendingen via DPD. Palletzendingen worden met onze geselecteerde distributiebedrijven gedaan. Uw bestellingen worden geleverd bij de receptie van uw bedrijf (op grondniveau). Een aantal van onze producten wordt geleverd op een pallet/pallets en wordt daarom bezorgd met een 40 tons vrachtwagen. Denk hierbij aan onze palletboxen of grote samengestelde bestellingen. Levering met een dergelijke grote vrachtwagen, denk aan een binnenstad of een woonerf, is dan onmogelijk.

Bij twijfel bel ons even, dan kunnen we voorkomen dat we achteraf extra (dubbele) vrachtkosten bij u in rekening moeten brengen. Levering vindt plaats op werkdagen tussen 08.00 tot 17.00 uur. Bij verzending stuurt de transporteur u een bevestiging per e-mail. Op deze manier weet u wanneer u de bestelling kunt verwachten.

 

Levering buiten België

Levering in het buitenland is vanuit onze Belgische webshop niet mogelijk. Waarom niet? U kunt uiteraard wel terecht in onze webshops in Nederland, Duitsland, Frankrijk of Portugal. Mocht u toch een bestelling plaatsen voor aflevering in het buitenland, dan zullen wij deze annuleren en uw betaling aan u terugstorten.


 

Verzendkosten

Pakketverzending

Onze verzendkosten voor pakketzendingen tot € 100,00 excl. BTW bedragen € 15,00
Bij een bestelling vanaf € 100,00 excl. BTW verzenden wij gratis, tenzij afwijkende verzendkosten worden vermeld.

 

Palletvracht

Bij een bestelling boven de € 250,00 excl. BTW verzenden wij de pallet(s) gratis, tenzij afwijkende verzendkosten worden vermeld.

Op onze producten die per pallet verzonden worden met een bestelwaarde tot € 250,00 (excl. BTW) zijn de volgende vrachtkosten van toepassing:

Palletplaats

Verzendkosten België

1/2 pallet (600x800 mm)

€ 25,00

Euro pallet (800x1200 mm)

ISO pallet (1000x1200 mm)

€ 35,00

ISO+ palletplaats (groter dan 1200x1000 mm)

€ 60,00

Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.