Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Brood/Chocolaterie

Gelukkig kent België nog altijd honderden bakkerijen, banketbakkers en chocolaterien. Want wat is er nou lekkerder dan vers brood! De meest voorkomende broodbak is de Broban bak; deze trapsverstelbare broodbak met beugel is de gestandariseerde pool bak in de bakkerswereld.

brood trolleyNaast de Broban bak levert Engels ook verschillende voedingsmiddelengeschikte bakken en transportrollers voor het opslaan en vervoeren van de producten, als ook voor het gesorteerd afvoeren van reststoffen.

In de chocolaterie wordt weer vaak gewerkt met lage stapelbare bakken en schalen . Engels levert stapelbare bakken die voorzien kunnen worden van uw bedrijfslogo of productaanduiding.

Thermoboxen

broban dolly

Gekoeld gebak gelijktijdig met ovenvers brood vervoeren in een auto is vaak lastig voor de ondernemer. Zo wordt het gebak in een niet-gekoelde auto te warm en verliest heerlijk, vers brood in een gekoelde auto juist zijn warmte. Voor dit probleem heeft Engels thermoboxen, die passen op de Broban-kratten en daarbij behorende dolly. Het vervoer van vijf kratten brood, drie boxen gebak en twee kratten krentenbollen op een wagentje, zonder kwaliteitsverlies, is hiermee mogelijk. Sterk, slag- en stootvast, uitstekend isolerend en zeer gemakkelijk te reinigen.

Gesorteerd afvoeren van reststoffen

Het bereiden van brood en chocolade gebeurt in een hygiënische omgeving. Het bereiden en samenstellen van deeg of chocolade is een proces waar geen onverwachte ingredienten aanwezig mogen zijn voor een succesvol product. Sporen van allergenen mogen niet aangetroffen worden, wanneer er een productie plaatsvindt van allergenen- of glutenvrije broden. Zo heeft ieder productieproces (met allergenen, zonder allergenen, roomboterproducten) zijn eigen meng- en transportbakken, zodat ongewenste mixen voorkomen wordt.

Bekijk ook onze brochure: Food en catering.

Stapelbare bakken/ trays

Stapelbare bakken afgestemd op de euronorm maten voor een optimaal logistiek proces

Naar producten

Thermoboxen

Geconditioneerd vervoer van voedingsmiddelen? Onze thermoboxen bieden uitkomst!

Naar producten

Draaistapelbakken/ broodmanden

Als voor retourvolume vrachtkosten betaald worden, kiezen we meestal niet voor stapelbare bakken, zeker als de transportafstand groot is, maar voor draaistapelkratten.

Naar producten

Transportrollers

Onder nagenoeg elke bak kan een onderzetwagen op wielen geplaatst worden. Hierdoor kan een stapel Euronorm bakken in één beweging verplaatst worden.

Naar producten
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.