Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Norah Plastics producten

In juli 2011 kocht de Engels groep het bedrijf Norah Plastics NV uit Herentals, al 35 jaar specialist in plastic bakken en pallets. Wegens gebrek aan opvolging heeft de voormalig eigenaar, de familie Van den Eynde, een passende overnamekandidaat gezocht en gevonden in Engels.

Per 1 januari 2012 fuseerde Norah Plastics NV met Engels Logistics NV. Fiscaal juridisch is Norah nu een afdeling van onze Belgische operatie. Hierbij vielen geen ontslagen, de synergie tussen beide bedrijven bracht een meerwaarde. Norah bracht ervaring uit de levensmiddelen industrie in, complementair aan de maakindustrie-klanten van Engels Logistics.

Het productprogramma van Norah Plastics is vrijwel ongewijzigd gebleven. Al de producten die u gewend was bij Norah Plastics af te nemen, kunt u bij ons blijven afnemen of in ieder geval een vergelijkbaar product voor in de plaats krijgen. Kijkt u eens in onze webshop of bel ons op 011 81 50 50. 

Brood, banket en chocolaterie

Kratten, rollers en schalen uit levensmiddelengeschikte kunststof en afgestemde formaten voor de opslag, het transport en display van brood en producten van chocolade.

Ga verder

Slagerijen, viswinkels

Kunststof bakken, palletboxen en pallets voor de hygiënische productie van vlees- en visproducten.

Ga verder

Groente/ fruit

Voor de opslag en verwerking van wortels, aardappelen en andere agrarische producten heeft Engels diverse kratten, palletboxen en pallets in haar assortiment

Ga verder

Horeca

Rekken, trolleys, kratten en hygiëne afvalbakken om de logistieke werkzaamheden te verlichten

Ga verder
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.