Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Tandtechnische laboratoria

Al jaren worden onze robuuste transportbakken ingezet voor het vervoer van tandtechnische werkstukken, zowel per post als per pakketdienst. Ze zijn gemaakt van vrijwel onbreekbare polipropyleen. Optioneel met persoonlijke opdruk door middel van een messing cliché (voorbeeld op grijze bak) of gezette letters. Verzenddozen sparen afval want ze gaan vrijwel onbeperkt mee en passen in ieder logistiek proces.

Disposables"

Presentatie is alles: klanten zijn blijer met beugeltjes in een leuke verpakking. Ook bijzonder geschikt voor gebitsbeschermers. Vervaardigd van semi-transparante, onbreekbare PP. Voorzien van stickerveld. Mogelijkheid grotere aantallen te bedrukken met uw logo.

De afmetingen van onze instrumententrays zijn aangepast op standaard meubilair. Ze vormen een professioneel alternatief voor het gevouwen servetje. Spoelbekertjes leveren naast het standaard wit ook in meer representatieve kleuren zoals pastelblauw en mintgroen. En een prothese ligt netjes klaar ineen schone, vrijwel steriele, verpakking.  

Trays zijn in principe een disposable product, maar ook meermalig door ze in de afwas te doen. Voor drinkbekers en voor trays leveren we bakken voor recycling (Net als voor uw chemisch afval overigens).

Vraag hier uw offerte aan

"Disposables"

dental instrument traysdental instrument traysbeugelbakjesspoelbekers

Copyright © 2017 Engels. All rights reserved.