Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Automatische magazijnen

Onze Eurotec serie is speciaal ontworpen handling in automatische magazijnen. De handgrepen zijn standaard in gesloten uitvoering, omdat manueel hanteren uitzondering is. Eurotec bakken hebben altijd twee etikethouders, één op de lange en één op de korte kant. Hoe ze ook op pallets staan, de inhoud is altijd herkenbaar. Overal zijn aangrijppunten voor positioneren en opnemen door robots en hulpapparatuur. Etiketten, barcodelabel kaders, transponders? Aanbrengen is voor ons standaard, locaties en houders zijn voorzien.

Uitloopgaten voor sprinklerwater zijn optioneel, evenals semitransparante zijwanden, waardoor je in één oogopslag kunt zien of een stapel bakken leeg is. Deksels kunnen in automatische magazijnen de kosten van verzekeren omlaag brengen: in geval van brand blijft er geen sprinklerwater in de bakken staan en is een eenvoudiger blussysteem toereikend.

Eurotec bakken zijn voor intern gebruik en worden meestal projectmatig geleverd. 

Vraag hier uw offerte aan

Alle Eurotec bakken zijn met verschillende soorten bodems leverbaar. Want de vorm en belastbaarheid van de bodem bepalen de inzetbaarheid in een automatisch magazijn.  Hieronder tonen we de verschillende uitvoeringen en hun belastingsmogelijkheden.

Eurotec was de eerste speciaal voor automatisch hanteren geconstrueerde bak. Inmiddels hebben tientallen projecten (zoals Festo, Omron, Tele Denmark, Road Air, Brezan) een toegevoegde waarde op de standaard gebracht.

Overal zijn aangrijppunten voor positioneren en opnemen door robots en hulpapparatuur.

U-vork opname voor eenvoudig tillen.Aangrijpgroef voor SBA (Stelling Bedienings Apparaat).Opnamepunten voor palettiseer robot.Transponder en barcode positie.

Eurotec bakken

De Eurotec serie is speciaal ontworpen voor automatisch hanteren. Overal zijn aangrijppunten voor positioneren en opnemen door robots en hulpapparatuur.

Eurotec bakken

Maatwerk magazijnen Royal Talens

Royal Talens zocht een bak die geschikt is voor haar automatisch magazijn èn ingezet kan worden voor externe distributie.

Bekijk deze case

Automatische handling treincomponenten

Engels leverde speciaal ontwikkelde Eurotec systeembakken voor de nieuwe automatische magazijnen van NedTrain.

Bekijk deze case

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen of wilt u onderzoeken wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn. Neem dan contact met ons op.

Contact
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.