Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

E-line stapelbare RAKO bakken

Het Engels huismerk E-Line stapebare Euronorm bakken foodgrade (RAKO bakken) - het meest complete universele transportbakkensysteem van Europa.

Het zijn zeer solide verpakkingen waarvan de inhoud veilig en toch snel toegankelijk is. Onmisbaar voor efficiënte logistiek!

rako bakken

Assortiment

Het E-Line stapelbare RAKO bakken assortiment heeft onbegrensde mogelijkheden op het gebied van opslag en transport. De grootste E-Line bakken (RAKO) hebben een afmeting van 800 x 600 mm tot aan de kleinste RAKO van 200 x 150 mm. Daarbij zijn de E-Line sbakken onderling zeer eenvoudig te stapelen. Alle deze E-Line RAKO bakken zijn met hun literinhoud in kilo's belastbaar tot 2 meter hoog in de vrachtwagen.

Toepassingen

E-Line Food Grade (RAKO) bakken zijn zeer goed toepasbaar in automatische magazijnen. Op aanvraag kunnen wij zorgen dat de E-Line (RAKO) Euronorm bakken voorzien worden van een versterkte bodem, zodat belastbaarheid van 50 kg gegarandeerd is zonder doorbuigen. De gladde bodems van de E-Line (RAKO) kisten maken ze zeer geschikt voor toepassingen op rollenbanen.  E-Line stapelbare bakken (RAKO) met diverse uitvoeringen op het gebied van de handgrepen en zijwanden maken dat de E-Line (RAKO) kisten kunnen gecombineerd worden tot de perfecte bak voor iedere situatie.  Veel maten E-Line kunststof RAKO bakken zijn naast het standaard grijs ook in de kleuren rood, blauw en donkergrijs op voorraad te verkrijgen.

Accessoires

Onder de naam E-Line kunststof bakken (ook bekend onder de naam RAKO) vallen ook allerlei extra's voor deze bakken. Beschermende interieurs, handgrepen om de E-Line stapelbare RAKO bakken in handige koffers te veranderen. Maar ook verdeelschotten, onuitwisbare opdrukken en transportrollers levert Engels desgewenst bij het standaardproduct. E-Line stapelbare RAKO bakken met deksel zijn ook onmisbaar in ons assortiment. We beschikken over diverse soorten deksels:

  • scharnierend
  • met haak
  • klemmend 
  • losliggend

Een versterkte deksel in combinatie met stalen scharnieren maakt RAKO bakken tot een ijzersterk product.

Maatwerk E-Line stapelbare RAKO bakken

Hoe gevarieerd de E-Line stapelbare RAKO Euronorm bakkenserie ook is, het kan natuurlijk voorkomen dat u niet vindt waar u precies naar zoekt. In dat geval staat Engels u graag terzijde met maatwerk E-Line (RAKO) kisten. Ondertussen hebben we jaren ervaring in het produceren van kunststof producten. Deze ervaring zetten we graag in om uw specifieke wensen te realiseren. Ons verkoopteam staat u graag bij met het maken van de juiste keus, schroom niet om contact met ons op te nemen.

E-Line stapelbare foodgrade RAKO bakken

Geïnteresseerd in onze E-Line stapelbare Rako kunststof bakken? Kijk eens rustig rond in onze webshop:

Naar producten

E-Line kunststof RAKO kisten

Door de kisten te voorzien van een deksel voorkomt u dat er stof bij uw spullen komt.

Naar producten

E-Line kunststof koffers

E-Line kunststof koffers zijn standaard voorzien van een praktische koffergreep, snapsluitingen en scharnierverstevigingen die een lange levensduur waarborgen.

Naar producten

E-Line stapelbare bakken accessoires

Onder de naam E-Line RAKO vallen ook allerlei extra's voor kunststof bakken, zoals verdeelschotten, etikethouders, diverse deksels, transportrollers en meer.

Naar producten
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.