Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

RAKO

RAKO is het meest complete transportbakkensysteem van Europa. Alle bakken zijn onderling stapelbaar en tot honderden kilo’s belastbaar. Diverse bodem/handgreep/zijwand uitvoeringen kunnen gecombineerd worden tot de perfecte bak voor iedere situatie.  Veel maten zijn naast het standaard grijs ook in de kleuren rood, blauw en donkergrijs op voorraad.

Onder de naam RAKO vallen ook allerlei extras voor de plastic bakken. Beschermende interieurs, handgrepen om de bakken in handige koffers te veranderen. Maar ook verdeelschotten, onuitwisbare opdrukken en transportrollers levert Engels desgewenst bij het standaardproduct.

Hoe gevarieerd de RAKO serie ook is, het kan natuurlijk voorkomen dat u niet vindt wat u zoekt. In dat geval staat Engels u graag terzijde met maatwerk. Ondertussen hebben we jaren ervaring in het produceren van kunststof producten. Die zetten we graag in om uw specifieke wensen te realiseren.

rako bakkenAl dan niet met deksel, afsluitbaar of verzegelbaar, al vanaf één stuks!

Kunststof transportbakken zijn een duurzame verpakking voor uw producten, want:

  • Onze industriele kwaliteit gaat een leven lang mee.
  • We nemen kratten terug voor recyclage: van een oude krat maken we een nieuwe bak. (inmalen en opnieuw spuitgieten, geen watervervuiling of chemie)
  • Niets beschermt uw product beter dan Engels bakken, dankzij sterke deksels, vacuümvorm- of schuiminterieurs naar keuze. Geen uitval meer, geen verlies van grondstof of onnnodige kilometers.
  • Plastic roest en rot niet, het laat zich niet indeuken. Plastic is het ideale materiaal voor veeleisende logistiek toepassingen!

Rako industriële bakken

Geïnteresseerd in onze Rako industriële bakken? Kijk eens rustig rond in onze webshop:

Naar producten

RAKO kunststof kisten

Door de kisten te voorzien van een deksel voorkomt u dat er stof bij uw spullen komt.

Naar producten

RAKO kunststof koffers

RAKO kunststof koffers zijn standaard voorzien van een praktische koffergreep, snapsluitingen en scharnierverstevigingen die een lange levensduur waarborgen.

Naar producten

RAKO accessoires

Onder de naam RAKO vallen ook allerlei extra's voor kunststof bakken, zoals verdeelschotten, etikethouders, diverse deksels, transportrollers en meer.

Naar producten
Copyright © 2017 Engels. All rights reserved.