Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Rako euronorm bakken

Rako: Het Engels huismerk Normbox stapebare Euronorm bakken foodgrade (Rako bakken) - het meest complete universele transportbakkensysteem van Europa.

Het zijn zeer solide verpakkingen waarvan de inhoud veilig en toch snel toegankelijk is. Onmisbaar voor efficiënte logistiek!

rako bakken

Assortiment

Het Normbox stapelbare RAKO bakken assortiment heeft onbegrensde mogelijkheden op het gebied van opslag en transport. De grootste Normbox bakken (rako) hebben een afmeting van 800 x 600 mm tot aan de kleinste RAKO van 200 x 150 mm. Daarbij zijn de Normbox bakken onderling zeer eenvoudig te stapelen. Alle deze Normbox rako bakken zijn met hun literinhoud in kilo's belastbaar tot 2 meter hoog in de vrachtwagen.

Toepassingen

Normbox Food Grade (rako) bakken zijn zeer goed toepasbaar in automatische magazijnen. Op aanvraag kunnen wij zorgen dat de Normbox (RAKO) Euronorm bakken voorzien worden van een versterkte bodem, zodat belastbaarheid van 50 kg gegarandeerd is zonder doorbuigen. De gladde bodems van de Normbox (RAKO) kisten maken ze zeer geschikt voor toepassingen op rollenbanen.  Normbox stapelbare bakken (RAKO) met diverse uitvoeringen op het gebied van de handgrepen en zijwanden maken dat de Normbox (rako) kisten kunnen gecombineerd worden tot de perfecte bak voor iedere situatie.  Veel maten Normbox kunststof rako bakken zijn naast het standaard grijs ook in de kleuren rood, blauw en donkergrijs op voorraad te verkrijgen.

Accessoires

Onder de naam Normbox kunststof bakken (ook bekend onder de naam RAKO) vallen ook allerlei extra's voor deze bakken. Beschermende interieurs, handgrepen om de Normbox stapelbare RAKO bakken in handige koffers te veranderen. Maar ook verdeelschotten, onuitwisbare opdrukken en transportrollers levert Engels desgewenst bij het standaardproduct. Normbox stapelbare RAKO bakken met deksel zijn ook onmisbaar in ons assortiment. We beschikken over diverse soorten deksels:

  • scharnierend
  • met haak
  • klemmend 
  • losliggend

Een versterkte deksel in combinatie met stalen scharnieren maakt RAKO bakken tot een ijzersterk product.

Maatwerk Normbox stapelbare RAKO bakken

Hoe gevarieerd de Normbox stapelbare RAKO Euronorm bakkenserie ook is, het kan natuurlijk voorkomen dat u niet vindt waar u precies naar zoekt. In dat geval staat Engels u graag terzijde met maatwerk Normbox (RAKO) kisten. Ondertussen hebben we jaren ervaring in het produceren van kunststof producten. Deze ervaring zetten we graag in om uw specifieke wensen te realiseren. Ons verkoopteam staat u graag bij met het maken van de juiste keus, schroom niet om contact met ons op te nemen.

Normbox stapelbare foodgrade RAKO bakken

Geïnteresseerd in onze Normbox stapelbare Rako kunststof bakken? Kijk eens rustig rond in onze webshop:

Naar producten

Normbox kunststof RAKO kisten

Door de kisten te voorzien van een deksel voorkomt u dat er stof bij uw spullen komt.

Naar producten

Euroline kunststof koffers

Euroline kunststof koffers zijn standaard voorzien van een praktische koffergreep, snapsluitingen en scharnierverstevigingen die een lange levensduur waarborgen.

Naar producten

Normbox stapelbare bakken accessoires

Onder de naam Normbox RAKO vallen ook allerlei extra's voor kunststof bakken, zoals verdeelschotten, etikethouders, diverse deksels, transportrollers en meer.

Naar producten
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.