Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Quality statement

Ons kwaliteitszorgsysteem is in het leven geroepen met als enig doel bovengenoemde missie te realiseren. Onze zelfstandige afdeling kwaliteitsbewaking bevordert en bewaakt dit, direct onder de verantwoordelijkheid van, en gesteund door de directie.

Kernpunten:

  • Samenwerking met vaste, uiterst gekwalificeerde en ISO gecertificeerde toeleveranciers zodat de fysieke kwaliteit van het geleverde product zeker gesteld is.
  • Controle op locatie bij nieuwe leveranciers en leveranciers met kwaliteitsproblemen om klachten te voorkomen in plaats van ze op te lossen.
  • Bewaking van het productieproces. Elke interne productieorder wordt afgetekend, gescand en gearchiveerd door de verantwoordelijke. We streven naar totale traceerbaarheid. In het magazijn wordt elk product gecontroleerd bij afleveringen en voor uitlevering.
  • Meten van onze prestatie. Doorlooptijden, foutenpercentages, beschikbaarheid van producten houden we bij, zodat we ontspannen levertijden kunnen beloven en ons er zeker van kunnen voelen dat onze klanten altijd tevreden, of nog liever blij verrast, zullen zijn als ze onze levering ontvangen.

ISO 9001 kwaliteitsstandaard

De ISO 9001 kwaliteitsstandaard onderstreept de kwaliteitsgarantie voor ontwerp, ontwikkeling, productie en service van de Engels Logistiek BV. De ISO 9001 bevat eisen voor een kwaliteitsmanagement-systeem, waarmee een organisatie:

  • aantoont dat zij in staat is consequent producten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en aan van toepassing zijnde wettelijke voorschriften.
  • voor klanttevredenheid zorgt door effectieve toepassing van het systeem, onder meer door processen gericht op continue verbetering en het voorkomen van non-conformiteit.

Certificate Engels Logistiek NEN-EN-ISO 9001

ISO 14001 kwaliteitsstandaard

Bij Engels vinden wij de toekomst van onze planeet en volgende generaties van groot belang. Kwaliteit en duurzaamheid zijn twee van onze kernwaarden. Concreet betekent dit dat we maatregelen treffen om CO-2 neutraal te produceren, ons energieverbruik verminderen, investeren in zonne-energie, uitsluitend in A- en B-label bedrijfsauto’s rijden en dat onze nieuwe vrachtauto’s aan de strengste EURO-normen voldoen. Ook bij onze leverancierskeuze laten we deze milieuaspecten meewegen.

Certificate Engels Logistiek NEN-EN-ISO 14001
Copyright © 2019 Engels. All rights reserved.