Wil jij werken in een familiebedrijf en samen met ons verder groeien?


Engels Logistics NV  (engelslogistics.be), lid van de Engels groeplevert kunststof en metalen producten in dienst van logistiek en milieu. Onze producten vinden hun toepassing in opslag, transport, afvalinzameling en afvalscheiding. Engels voert een breed assortiment aan bakken, pallets, palletboxen, containers, stellingen etc., maar is er zeer sterk in, vanuit dit standaard assortiment, unieke en klant-specifieke producten te ontwikkelen. Korte levertijden, kwaliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Voor een uitgebreide bedrijfsomschrijving zie elders op onze website

Ter versterking van onze afdeling Operations zijn wij momenteel op zoek naar een energieke, slimme en ondernemende collega. 


Junior buyer / junior inkoper / inkoopmedewerker (m/v)

Fulltime

 

Wat ga je doen:

Na een uitgebreide inwerkperiode start je op onze afdeling inkoop en logistiek. Je beheert een deel van de leveranciersportefeuille, waarbij je instaat voor de inkooporderverwerking, levertijdbewaking en administratieve afwikkeling van goederenontvangsten. Een groot deel van deze taken doe je met behulp van ons ERP-systeem (Agresso Wholesale van Unit4). Je onderhoudt telefonisch en per e-mail intensief contact met leveranciers en je collega's; daarnaast bezoek je samen met collega's van tijd tot tijd onze belangrijkste leveranciers in binnen- en buitenland.

 

Wat breng je mee:

  • Je hebt (recent) een Bachelor opleiding met goed gevolg afgerond;
  • Je bent een organisatorisch talent;
  • Je bent snel van begrip en bent service-gericht;
  • Je hebt enige technische affiniteit, gezien het uitgebreide leveringsprogramma;
  • Je Nederlands is zowel schriftelijk als mondeling ‘vlekkeloos’; in het Engels en Duits weet je je prima te redden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Communicatief en sociaal ben je sterk;
  • Je hebt een commerciële instelling;
  • MS-Office kent weinig geheimen voor je, met name Excel;
  • Je bent woonachtig in een straal van 20 km rondom Beringen;
  • Je bent accuraat, hulpvaardig, zelfstandig, zelfverzekerd, stressbestendig en werkt graag in een team;

 

Wat wij je bieden:

Wij bieden je een voltijdse, zelfstandige en afwisselende functie in een groeiende onderneming. Je verdient een prima salaris, afhankelijk van je ervaring. Na een uitgebreide introductie start je op de afdeling inkoop en logistiek. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er zijn en omvatten o.a. een winstdelingsregeling, een uitstekende pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, gratis lunch, variabele werktijden, een ongevallenverzekering, ruime en modern ingerichte werkplekken, hele fijne collega's en een gezellige vrijdagmiddagborrel. Successen vieren we samen, want we zijn er trots op in een internationaal familiebedrijf te kunnen werken dat al meer dan 60 jaar bestaat.

Heb je belangstelling voor deze functie, stuur of mail dan je CV met begeleidend schrijven t.a.v.Carla Aerts, c.aerts@engels.eu.

Meer informatie over deze functie kun je inwinnen bij Sylvia Bex, manager Inkoop & Logistiek.

Algemene informatie over werken bij Engels? Download onze brochure “Werken bij Engels”.