Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. - Lees meer - Sluit dit bericht

Kunststof rekken

Werkt u in een hygiënische omgeving zoals een keuken, slagerij, zwembad of sportschool? Dan bent u vast al bekend met de voordelen van deze lichte kunststof stellingen.

Ook kleine voorraadkamers bieden verrassend veel opslagmogelijkheden

Kleine voorraadkamers bieden verrassend veel opslagmogelijkheden, omdat ook daar een ruimtewinnende open hoekconstructie toegepast kan worden. Het gebruik van de hoeken levert bij de rekken geen problemen op. Het uitgekiend systeem houdt de schappen zonder ruimteverlies perfect bereikbaar. 

Onze kennis van bakken is in uw voordeel bij het kiezen van het juiste rek. Naast kunststof rekken kunt u bij ons ook terecht voor wandrekken, stalen rekken en bakkenwagens. En natuurlijk altijd in combinatie met de juiste opslag- en transportbakken of magazijnbakken

Keuze uit 26 standaardafmetingen, leverbaar op maat

  • Roestvrij.
  • Beantwoordt aan de HACCP-norm.
  • Met of zonder extra onderruimte.
  • Diepte 400-500-600 mm.
  • Tussenruimte 200-250-300-350-400-450 mm of op maat.
  • optioneel met wielen.

Wij maken volgens uw wens kunststof wagens of opbergstellingen voor alle maten schotels en bakken. Voor een maatwerk rek om uw voorraadruimte optimaal te benutten, neemt u contact met ons op.

kunststof snijtafelkunststof boxenkunststof karren

Kunststof rekken

Copyright © 2017 Engels. All rights reserved.