Engels Group
Engels Manutention et Environnement SarlEngels Behältertechnik GmbHEngels Logistiek BVEngels ExportEngels Logistica e Ambiente Lda


Ga naar webshop

 
 Google+ deze paginaVoeg ons toe aan uw LinkedInEngels Logistics nv - Norah Plastics
Beringen Tel: 011 81 50 50

Vacatures

Engels Logistics nv, een internationaal georiënteerd bedrijf dat opereert onder de vlag van Engels Group, ontwerpt meermalig bruikbare verpakkingen voor distributietoepassingen en de maakindustrie. Wij bieden expertise op het vlak van opslag- en transportbakken, kratten, pallets en palletboxen voor logistieke en food-handling toepassingen. Daarnaast leveren wij een compleet pakket van containers in zowel staal als kunststof voor afvalinzameling en –scheiding.

Door de veelzijdige praktijkervaring is Engels in staat om samen met de klant de meest rendabele oplossing te kiezen, of dit nu gaat om een standaard product of maatwerk oplossing. Door de focus op deze duurzame producten resulteert dit in een stabiel klantenbestand van zowel KMO-ondernemingen tot de grote industriële spelers, samen met klanten uit de publieke sector.

Acquisitie n.a.v. onze vacatures is niet zinvol!! ...

 

29 maart 2016   -   Verkoper binnendienst m/v (fulltime)
Als familiebedrijf is ons doel niet winstmaximalisatie maar een toekomst die wordt uitgedrukt in generaties. Relaties aangaan met onze klanten, ons personeel een familiegevoel geven, deze “zachte” waarden zijn bepalend in onze groep. Dit dwingt ons creatief, concurrerend en betrouwbaar te zijn en onze klanten “state of the art” in plaats van “me too” producten te leveren. Want de relatie met onze klanten is ons ware kapitaal.
Om onze klanten een onberispelijke service te kunnen blijven garanderen zijn wij op zoek naar een fulltime commercieel medewerker voor onze sales binnendienst.