Engels Group
Engels Manutention et Environnement SarlEngels Behältertechnik GmbHEngels Logistiek BVEngels ExportEngels Logistica e Ambiente Lda


Ga naar webshop

 
 Google+ deze paginaVoeg ons toe aan uw LinkedInEngels Logistics nv - Norah Plastics
Beringen Tel: 011 81 50 50

Sustainability statement

De Engels Group denkt in termen van generaties in plaats van korte termijn winst, de toekomst van onze planeet gaat ons ter harte. Ons milieuzorgsysteem onderstreept dit.

Het richt zich primair op het voorkomen van bodem-, lucht- en waterverontreiniging alsmede het zuinig omgaan met grondstoffen.

Ons milieuzorgsysteem is geïntegreerd in ons kwaliteitsborgingssysteem en geschikt voor de aard, omvang en milieugevolgen van de activiteiten binnen Engels Logistics NV.

Kernpunten:

 
 • Integreren: van "best practises" in ons bedrijfshandboek om negatieve gevolgen van ons handelen voor het milieu zoveel mogelijk te beperken.
   
 • Opvoeden: van alle medewerkers binnen Engels Logistiek, zodat ze de noodzaak ervan inzien nadelige effecten van de bedrijfsvoering op het milieu zoveel mogelijk te beperken vooral op het gebied van energiegebruik, CO² emissie en afvalstromen. Waar nodig wordt deelname aan opleidingen ondersteund. Meedenken wordt actief gestimuleerd.
   
 • Optimaliseren: van het grondstof- en energierendement binnen de organisatie. Einddoel is te komen tot een grondstof en energie neutrale bedrijfsvoering vanuit het "Cradle to Cradle" principe.
   
 • Naleven: van de vigerende wetgeving op het gebied van "QESH" Quality, Environment, Safety and Health.
   

   


De Engels Group gaat voor "cradle to cradle". Hierbij staan hergebruik op de 1e en recycling op de 2e plaats. Bij iedere levering kratten, pallets of palletboxen garandeert Engels daarom terugkoop als de klant dit wenst.
ISO 9001 certificaat
Gesorteerde kunststof op eigen werf, klaar voor recycling.
ISO 9001 certificaat
Ook in onze eigen kantines en kantoren staan inzamelstations voor verschillende fracties.