Engels Group
Engels Manutention et Environnement SarlEngels Behältertechnik GmbHEngels Logistiek BVEngels ExportEngels Logistica e Ambiente Lda


Ga naar webshop

 
 Google+ deze paginaVoeg ons toe aan uw LinkedInEngels Logistics nv - Norah Plastics
Beringen Tel: 011 81 50 50

Filosofie

Als familiebedrijf is ons doel niet winstmaximalisatie, maar een toekomst die wordt uitgedrukt in generaties. Relaties aangaan met onze klanten, ons personeel een familiegevoel geven, deze “zachte” waarden zijn bepalend in onze groep. Dit dwingt ons creatief, concurrerend en betrouwbaar te zijn en onze klanten “state of the art” in plaats van “me too” producten te leveren. Want de relatie met onze klanten is ons ware kapitaal.

Mission statement

De Engels Group levert producten in dienst van logistiek en een beter milieu, met een sterke nadruk op duurzaamheid. We willen onze groei naar een Europese toppositie in stand houden door een professionele partner te zijn voor zowel onze klanten als leveranciers. Dit door:

. Kwaliteit van onze producten, advies en service
. Creativiteit van de door ons voorgestelde oplossingen
. Duidelijkheid en toegankelijkheid van onze communicatie
. Volledigheid van ons leveringsprogramma

Ons assortiment geeft antwoord op alle vragen naar magazijn- en transportbakken, magazijninrichting, meermalige verpakkingen, pallets en palletboxen, lekbakken, transportbakken gecertificeerd voor vervoer van gevaarlijke stoffen en afvalbakken uit kunststof of staal. Dit ondersteund door onze elektronica, software en service voor afvalinzameling en logistiek.

Mission Statement in de hal
De mission statement is belangrijk voor ons en hangt dus in de welkomsthal ter herinnering

Mission Statement 50 jaar
De Engels mission statement ter ere van het 50 jarig jubileum