Engels Group
Engels Manutention et Environnement SarlEngels Behältertechnik GmbHEngels Logistiek BVEngels ExportEngels Logistica e Ambiente Lda


Ga naar webshop

 
 Google+ deze paginaVoeg ons toe aan uw LinkedInEngels Logistics nv - Norah Plastics
Beringen Tel: 011 81 50 50

Kunststof stapelbakken

De kunststof stapelbakken en kratten van Engels kenmerken zich door hoog draagvermogen en stapelbare belasting. De kunststof bakken zijn in diverse toepassingen te gebruiken en geschikt voor transport, opslag en pool systemen.

Maak uw keuze uit onderstaande links of via één van de afbeeldingen

Stapelbare industriële bakken

De stapelbare bakken van Engels vormen het meest complete assortiment aan transportbakken. Ze stapelen perfect onderling en met andere euronorm stapelbakken.

Dankzij de gepatenteerde snapsluitingen kan het deksel van de stapelbare bakken eenvoudig worden vergrendeld en geopend. Met het RAKO-systeem zijn oneindig veel combinaties aan speciale uitvoeringen mogelijk.

Geperforeerde euronorm kratten

Diepvriesbestendige kratten zijn gemaakt van HDPE, wat de kunststof kratten naast de gekende transport en stapelvoordelen ook geschikt maakt voor gebruik in gekoelde ruimtes tot –30ºC.

Hygiëne bakken

Hygiënebakken zijn stapelbare bakken met een absoluut minimum aan ribben zodat ze perfect te reinigen zijn. De isolatiebakken kunnen zowel in combinatie met een koelelement of als alleenstaande verpakking met een tijdelijke temperatuursbescherming ingezet worden.

Eurotec bakken

Eurotec bakken zijn voor intern gebruik en worden meestal projectmatig geleverd. De stapelbare bakken presteren perfect op lopende banden en rollenbanen. Alle Eurotec bakken zijn met verschillende soorten bodems leverbaar. Want de vorm en belastbaarheid van de bodem bepalen de inzetbaarheid in een automatisch magazijn.

Automobielindustrie bakken

De stapelbare bakken hebben alle technische kenmerken die nodig zijn voor gebruik in de automobielindustrie. De bakken hebben speciale bodem- en wanduitvoeringen waarbij de diverse modellen onderling gestapeld kunnen worden.

Speciale maten

De Euronorm afmeting is niet altijd de oplossing voor alle problemen. Voor verschillende klanten, zoals Bosch en Airbus, werden in het verleden stapelbare bakken met afwijkende maten gemaakt, die beter bij hun specifieke producten pasten. Vaak zijn er ook deksels en andere accessoires zoals inzetbakken leverbaar.