Engels Group
Engels Manutention et Environnement SarlEngels Behältertechnik GmbHEngels Logistiek BVEngels ExportEngels Logistica e Ambiente Lda


Ga naar webshop

 
 Google+ deze paginaVoeg ons toe aan uw LinkedInEngels Logistics nv - Norah Plastics
Beringen Tel: 011 81 50 50

Stapelbare bakken

Maak uw keuze uit onderstaande links of via één van de afbeeldingen


Stapelbare bakken van RAKO

De RAKO bakken van Engels vormen het meest complete assortiment aan transportbakken. Het zijn onderling stapelbare bakken.

Dankzij de gepatenteerde snapsluitingen kan het deksel van de stapelbare bakken eenvoudig worden vergrendeld en geopend. Met het RAKO-systeem zijn oneindig veel combinaties aan speciale uitvoeringen mogelijk.

Hygiëne bakken

De hygiënebakken zijn stapelbare bakken met een absoluut minimum aan ribben zodat ze perfect te reinigen zijn. De isolatiebakken kunnen zowel in combinatie met een koelelement of als alleenstaande verpakking met een tijdelijke temperatuursbescherming ingezet worden.

Specials

De Euronorm afmeting is niet altijd de oplossing voor alle problemen. Voor verschillende klanten, zoals Bosch en Airbus, werden in het verleden stapelbare bakken met afwijkende maten gemaakt, die beter bij hun specifieke producten pasten. Vaak zijn er ook deksels en andere accessoires zoals inzetbakken leverbaar.