Engels Group
Engels Manutention et Environnement SarlEngels Behältertechnik GmbHEngels Logistiek BVEngels ExportEngels Logistica e Ambiente Lda


Ga naar webshop

 
 Google+ deze paginaVoeg ons toe aan uw LinkedInEngels Logistics nv - Norah Plastics
Beringen Tel: 011 81 50 50

Magazijninrichting: Magazijnstellingen

Engels levert en installeert al magazijnstellingen sinds 1965. Met een ruime fabrieksvoorraad en een eigen assemblage ploeg richten we zowel kleine opslagruimtes als grote magazijnhallen in. Engels voert daarbij onderstaande 4 opslagsystemen, maar kan desgewenst putten uit vele andere programma's. Maak uw keuze uit onderstaande links of via één van de afbeeldingen:

Magazijnstelling Protub, Buisrekstelling

PROTUB magazijnstellingen worden ook wel buisrekstellingen genoemd. Deze zijn eenvoudig in elkaar te zetten door middel van verbindingsbuisjes en H- profielen. Doordat de liggers zijn voorzien van H-profielen zijn de metalen rekken samen te stellen uit grote stukken wat zorgt voor een robuuste stelling met hoge draagkracht. Met verschillende standaard maten, maar ook maatwerk.

Magazijnstelling Prospace, Legbordstelling

PROSPACE magazijnstellingen worden ook wel legbordstellingen genoemd. Deze kunnen opgebouwd worden in buisconstructie of plaatstaal afhankelijk van de draaglasten. PROSPACE is heel geschikt voor de opslag van euronorm bakken of voor het stockeren van magazijnbakken voor kleine onderdelen.

Magazijnstelling Prorack, Grootvakstelling

PRORACK magazijninrichting, ook wel grootvakstelling genoemd. Specifieke magazijnstellingen voor de opslag van middelzware en volumineuze lasten. PRORACK is uitstekend geschikt voor de opslag van banden, in zowel de verkoopsruimte als in het magazijn of bij het stockeren van volumineuze goederen, los of in bulk, of kleine onderdelen in kunststof bakken.

Magazijnstelling Propal, Palletstelling

PROPAL magazijnstellingen worden ook wel palletstellingen genoemd. Deze palletstellingen zijn vervaardigd uit koudgewalste profielen uit één stuk en voorzien van 10 plooien, die een grotere weerstand tegen knikken garanderen.

 

magazijnstellingen
1985 - Bandenbedrijf van Esch in Boxtel. Stalen stellingen geleverd en geïnstalleerd door Engels Logistiek B.V.