Engels Group
Engels Manutention et Environnement SarlEngels Behältertechnik GmbHEngels Logistiek BVEngels ExportEngels Logistica e Ambiente Lda


Ga naar webshop

 
 Google+ deze paginaVoeg ons toe aan uw LinkedInEngels Logistics nv - Norah Plastics
Beringen Tel: 011 81 50 50

Kunststof vuilbakken

Maak uw keuze uit onderstaande links of via één van de afbeeldingen

Kunststof vuilbakken – 2 en 4 wiel

De 2 en 4 wiel kunststof vuilbakken van Engels voldoen allemaal aan de laatste Europese normen. Ze zijn niet alleen TÜV gekeurd maar ook cadmiumvrij en UV bestendig: ook na tien jaar zijn de kleuren nog gegarandeerd fleurig en onze assen vertonen ook dan geen spoor van roest. De kunststof vuilbakken zijn vervaardigd uit slagvaste kunststof. De 2 en 4 wiel vuilbakken zijn in diverse volumes en kleurcombinaties uit voorraad leverbaar.

Identificatie kunststof vuilbakken

Sinds 2009 maakt Engels HLC BV deel uit van Engels. Door een professionele ploeg kunnen de bestaande mini kunststof vuilbakken in een gemeente op locatie (adres) worden voorzien van een identificatie chip. Een centrale planning coördineert alle werkzaamheden. Na voltooiing wordt een compleet en actueel databestand opgeleverd aan de gemeente.

Toebehoren 2 en 4 wiel kunststof vuilbakken

Bovendien is Engels erin geslaagd de standaard vuilbakken van vele opties te voorzien waardoor het aanbod aan kunststof vuilbakken voor specifieke toepassingen onuitputtelijk is geworden.