Engels Group
Engels Manutention et Environnement SarlEngels Behältertechnik GmbHEngels Logistiek BVEngels ExportEngels Logistica e Ambiente Lda


Ga naar webshop

 
 Google+ deze paginaVoeg ons toe aan uw LinkedInEngels Logistics nv - Norah Plastics
Beringen Tel: 011 81 50 50

Praktijkverhalen

Naast ons standaard leveringsprogramma, hebben wij in de loop van de jaren diverse klantspecifieke producten ontwikkeld.

Veel klanten hebben ons het vertrouwen gegeven op zoek te gaan naar een geschikte oplossing voor hun situatie. Hieronder vindt u de verhalen achter enkele van zulke oplossingen.

Heeft u één van onze producten in uw werk- of woonomgeving en u wilt laten zien hoe dit heeft uitgepakt? Meldt u aan als referentie en wij plaatsen uw link op onze website.

/content/user/Image/Site/actueel/philips_logo.jpg 08 February 2013   -   Vacuumgevormde trays drukken kosten Philips Lighting
In het kader van een supply chain reorganisatie bij Philips werd de stap tussen productie en verpakking van de lampen hertekend. In samenwerking met verpakkingsleverancier Engels werd een speciale transporttray bedacht, waarbij aan alle gevoelige punten van de lamp is gedacht.


/content/user/Image/Site/actueel/Talens logo.jpg 25 February 2011   -   Maatwerk voor de magazijnen Royal Talens
Royal Talens verhandelt wereldwijd schilder– en tekenartikelen. Zij waren op zoek naar een bak die geschikt is voor hun automatisch magazijn en ingezet kan worden voor externe distributie.


/content/user/Image/Site/actueel/sanquin.gif 25 February 2011   -   Bloedbuizen transportbox Sanquin
In vele honderden verschillende donorcentra verspreid over het gehele land worden dagelijks bij 4000 tot 5000 vrijwillige donoren bloeddonaties verricht. Voor het dagelijkse transport van de tien tot vijftien duizend buizen vanuit het gehele land naar Amsterdam werd gezocht naar een geschikte transportbox.


/content/user/Image/Site/actueel/big_logo170_piaggio.jpg 25 February 2011   -   Belgische post in Engels scooterbox
Piaggio Benelux BV heeft in juni van dit jaar een contract gesloten met het Belgische postbezorgingbedrijf De Post. In 2006 zullen tenminste 700 nieuwe Piaggio scooters geleverd worden, in 2007 nog eens een verwachting van 1400. Elke scooter moet zijn uitgerust met een afsluitbare kunststof box waarin de post kan worden meegenomen.


/content/user/Image/Site/actueel/stru014.jpg 22 February 2011   -   Vaccuümgevormde interieurs voor transport onderdelen Toyota Yaris
Structuplas- Riesselberg te Izegem is een fabrikant van diverse kunststof onderdelen ten behoeve van de elektronische en automobielindustrie. Onder de klanten behoren bedrijven als Barco, Oce, IBM, Opel/GM, Renault, Toyota en nog vele meer.


/content/user/Image/Site/actueel/CADU3.jpg 18 February 2011   -   Un keur palletboxen opslag GAD Utrecht
Niet alles mag in iedere bak. Engels heeft daarom speciaal voor het vervoer en opslag van gevaarlijke stoffen een lijn ADR/UN gekeurde producten ontwikkeld. Deze bakken zijn getest door het BVI en hebben de nodige papieren gehaald voor gevarenklasse 2.


/content/user/Image/Site/actueel/logo_campina_big.gif 13 April 2010   -   De eenvoud van melktransport?

Een plastic krat. Het is het meest courante middel om goederen te vervoeren. Maar soms schiet het als oplossing te kort. De oplossing is dan een standaard bak met een op maat gemaakt binnenwerk (ook tray genoemd).


/content/user/Image/Site/actueel/GARDENA professional Logo_JPEG.jpg 13 April 2010   -   Sprinkler Demo Koffers voor Gardena

GARDENA, toonaangevende fabrikant van hoogwaardige tuinartikelen zoals slangverbindingen, aansluitgereedschappen, snoeischaren, grasmaaiers, pompen en complete besproeiingsinstallaties is al jarenlang een begrip bij de Europese consument. GARDENA ontwikkelde in samenwerking met ENGELS de Sprinkler Demo Koffer.


/content/user/Image/Site/actueel/Gemeente Bunnik.jpg 13 April 2010   -   Adresgebonden containers voor papierinzameling

Veel gemeentes hebben regelingen getroffen voor het gescheiden ophalen van huishoudelijk afval. Gemeentes stimuleren een composter in de tuin, zetten glasbakken neer, en laten het papier en restafval gescheiden ophalen. Engels kan een rol spelen in al deze voorzieningen.


/content/user/Image/Site/actueel/nedtrainlogo.jpg 13 April 2010   -   “Kunststof Treinen” voor NEDTRAIN

NedTrain is al méér dan 150 jaar specialist in onderhoud en service, reiniging en revisie van rollend materieel. De Nederlandse Spoorwegen is de grootste klant van NedTrain. De werkzaamheden vinden plaats op meer dan 30 strategische plaatsen aan het Nederlandse spoorwegnet.


/content/user/Image/Site/actueel/netwerkvsp.png 26 February 2010   -   Oersterke Heavy Duty Boxen voor Netwerk VSP

Voor het transport van de zware ladingen (want papier is zwaar) tussen onder andere de verschillende sorteer- en distributiecentra zocht Netwerk VSP naar een geschikte opvouwbare transportbak als alternatief voor de al jaren lang door Engels geleverde variant.


/content/user/Image/Site/actueel/dds.jpg 26 February 2010   -   Kunststof maatwerk verpakking voor diamantboorkoppen

Diamond Drilling Services zet samen met Engels Logistics de nieuwe standaard in diamantboorverpakkingen


/content/user/Image/Site/actueel/stru014.jpg 18 February 2010   -   Herbruikbare verpakkingen voor transport van auto-onderdelen

Structuplas zocht naar een mogelijkheid om de auto-onderdelen efficiënter te verpakken. Engels Logistics N.V. en Structuplas doen nu al enkele jaren zaken met elkaar en samen hebben ze gekeken hoe de interne verpakkingslijn zo ergonomisch mogelijk ingezet kon worden.