Engels Group
Engels Manutention et Environnement SarlEngels Behältertechnik GmbHEngels Logistiek BVEngels ExportEngels Logistica e Ambiente Lda


Ga naar webshop

 
 Google+ deze paginaVoeg ons toe aan uw LinkedInEngels Logistics nv - Norah Plastics
Beringen Tel: 011 81 50 50

Catering kratten en vaatwaskorven

Cateringbakken en vaatwaskorven zijn gemaakt om de logistieke werkzaamheden van de cateraar te verlichten. Zowel de bakken als korven zijn stapelbaar en geschikt voor industriële afwasautomaten.

Maak uw keuze uit onderstaande links of via één van de afbeeldingen

Stapelkratten

Logistiek denken betekent: werk besparen. De stapelbare kratten zijn geschikt voor wassen, vervoer en opslag. De cateringbak en het servies gaan samen in de wasautomaat en zijn dan weer klaar voor het volgende evenement. Met een maat die precies past op pallets, in vrachtwagens en bestelbussen. Vervoeren zonder ruimteverlies.

De diepvriesbestendige kratten zijn gemaakt van HDPE, wat de kunststof kratten naast de gekende transport en stapelvoordelen ook geschikt maakt voor gebruik in gekoelde ruimtes tot –30ºC.

Hygiënebakken

Hygiëne bakken zijn glad en de bovenrand is volledig rond waardoor er geen lastig bereikbare kiertjes zijn. Ook met deksel verkrijgbaar.

Kunststof opslagrekken

De kunststof rekken bestaan uit lichte kunststof buizenframes die makkelijk en stabiel te stapelen zijn. Éénmaal in elkaar gezet zijn de stapelrekken nog steeds eenvoudig te verplaatsen. De kunststof rekken voldoen aan de HACCP voor hygiënische opslag.

Isolatieboxen uit EPP

EPP isolatieboxen, oftewel thermoboxen, zijn gemaakt van een schokbestendig materiaal (EPP) en daardoor ideaal voor bezorging en verzending. De boxen zijn te voorzien van elementen waardoor de inhoud gedurende een bepaalde tijd op de gewenste temperatuur (warm of koud) blijft.

Transportrollers

DSpeciaal voor de voedingsmiddelenbranche leveren we hygiënische diepvriesbestendige transportrollers uit HMPE virgin plaatmateriaal uitgerust met inox vorken en wielen. Belastbaar tot 400 kilo, zelfs in de vriezer!