Engels Group
Engels Manutention et Environnement SarlEngels Behältertechnik GmbHEngels Logistiek BVEngels ExportEngels Logistica e Ambiente Lda


Ga naar webshop

 
 Google+ deze paginaVoeg ons toe aan uw LinkedInEngels Logistics nv - Norah Plastics
Beringen Tel: 011 81 50 50

Buitenasbakken en Peukenzuilen

Maak uw keuze uit onderstaande links of via één van de afbeeldingen

Standaard buitenasbak

Personeel houdt buiten rookpauze, bezoekers trappen hun sigaret uit. Het plaatsen van buitenasbakken houdt uw entree zuiver. Op de volgende pagina staan enkele modellen die aan de meeste vraag voldoen. Maar al tegen een kleine afname zijn er nog allerlei andere modellen mogelijk. Belt u gerust op wanneer u geïnformeerd wilt worden over de buitenasbak van Engels.

Peukenzuilen

As- en prullenbakken designobjecten? Natuurlijk! Bij het inrichten van uw gebouwen en bureaus overweegt u zorgvuldig welke meubels en materialen u neemt. Dan stelt u aan producten voor afvalinzameling toch dezelfde eisen. De peukenzuilen op volgende pagina zijn van roestvrij staal, en verankerbaar aan de bodem. Bij enige afname leverbaar in uw huiskleur, of bijvoorbeeld vormgegeven als een sigaret.

Afvalbak met sigarettenfractie

Peuken, plastic en papier vormen een ontvlambaar mengsel. Engels heeft enkele slim ontworpen en fraaie afvalbakken met een aparte fractie voor sigarettenpeuken. Een normale afvalbak maar dan gecombineerd met een buitenasbak. Ideaal!